Φωτιά στον Ηλεκτρικό – «Ανοίξαμε μόνοι μας τις πόρτες» καταγγέλλει επιβάτης του συρμού που εκκενώθηκε

Φωτιά στον Ηλεκτρικό – «Ανοίξαμε μόνοι μας τις πόρτες» καταγγέλλει επιβάτης του συρμού που εκκενώθηκε

Δύο συρμοί ακινητοποιήθηκαν το απόγευμα όταν εκδηλώθηκε φωτιά στις γραμμές του ΗΣΑΠ μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ναρατζιώτισσα.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα σε συρμό του Ηλεκτρικού όταν ακινητοποιήθηκε λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε μεταξύ των σταθμών Νερατζιώτισσα και Ειρήνη.

Επιβάτες καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τους υπευθύνους του ΗΣΑΠ, μόνοι τους άνοιξαν τις πόρτες και κανείς δεν τους καθοδήγησε για το πού θα πάνε μετά την εκκένωση του συρμού.

Διαβάστε επίσης: Ουνάς – Γιαζίτσι: Τι έκαναν στα 284΄που βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο για τη Λιλ (vids)

«Δεν μας ειδοποίησε κανείς»

Στο MEGA και στο Live News μίλησε ένας από τους επιβάτες.

Σύμφωνα με τον κ. Παντελή «περίπου στις 4.30 σταμάτησε ο συρμός μετά την Νερατζιώτισσα και πριν την Ειρήνη. Είδαμε μετά από λίγη ώρα από τα παράθυρα κάποιους να περπατάνε προς τον σταθμό της Ειρήνης. Ρωτήσαμε τι έχει συμβεί και μας είπαν ότι έχει πάρει φωτιά ένα βαγόνι πίσω. Τότε αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε πώς θα βγούμε, γιατί μέχρι τότε δεν μας είχε πει κάποιος κάτι. Κάποιοι επιβάτες μας είπαν να ανοίξουμε εμείς τις πόρτες, γιατί δεν ανοίγουν αυτόματα».

Και συμπλήρωσε: «Μετά ήρθε η σταθμάρχης και μας είπε ότι ο σταθμός κλείνει και στην άνοδο και στην κάθοδο. Κατόπιν ήρθε ένα τρένο από τη ανάποδη πλευρά και πήρε κόσμο προς Πειραιά».

Όπως ανέφερε ο επιβάτης στο βαγόνι που ήταν δεν ακούστηκε από τα μεγάφωνα καμία οδηγία και δεν έγινε καμία αναγγελία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ