Διονύσης Πρώιος: Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ. για να λυθεί το μυστήριο του τροχαίου – Ψάχνουν αυτόπτες μάρτυρες

Έκκληση στους πολίτες προκειμένου να παράσχουν πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιο, απευθύνει η Ελληνική Αστυνομία

Αδιευκρίνιστες παραμένουν, έως και σήμερα, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Διονύσης Πρώιος, ο παίκτης που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο MasterChef.

Αυτό τουλάχιστον έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία απευθύνει έκκληση σε όποιον υπήρξε μάρτυρας του δυστυχήματος να προσέλθει και να δώσει πληροφορίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: «Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400».

Μάλιστα, στο εν λόγω περιστατικό αναφέρθηκε μέσα από το Live News του MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

Σηκώθηκε όρθιος και λίγο αργότερα πέθανε

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κλιμάκιο της τροχαίας έφτασε αμέσως στο σημείο του τροχαίου.

Ο Διονύσης Πρώιος είχε τις αισθήσεις του σηκώθηκε όρθιος και είπε κάποια λόγια, κάνοντάς τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ωστόσο λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί.

Επίσης, πρόσθεσαν ότι οι αστυνομικοί δεν έβγαλαν το κράνος του πρώην παίκτη του MasterChef και ότι του έκαναν και αλκοτέστ, χωρίς όμως να δίνουν στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από