Αδιανόητο βίντεο: Η στιγμή που 14χρονη έφηβη πυροβολεί την μητέρα της

Αδιανόητο βίντεο: Η στιγμή που 14χρονη έφηβη πυροβολεί την μητέρα της

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη

Μια 14χρονη που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τη μητέρα της και προσπάθησε να σκοτώσει τον πατριό της, βιντεοσκοπήθηκε να παίζει στο κινητό της τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα σε μια φίλη της, λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς.

Τα συγκλονιστικά πλάνα της 14χρονης Gregg να περιφέρεται ανέμελα στην κουζίνα της παίχτηκαν στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της, για τη δολοφονία στο Μισισιπή.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα «βόμβα» για Σίτι – Κίνδυνος αποβολής από όλες τις διοργανώσεις

Η 14χρονη φέρεται να πυροβόλησε τη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους στις 19 Μαρτίου.

Η ίδια απέρριψε μια συμφωνία για 40 χρόνια κάθειρξης και η νομική της ομάδα αντ’ αυτού επιδιώκει την υπεράσπιση της παραφροσύνης.

Το συγκλονιστικό βίντεο με την 14χρονη

Στο βίντεο, η Gregg μπήκε στην κουζίνα φορώντας ένα μπλουζάκι των Nirvana και περπατούσε πάνω-κάτω στο διάδρομο, εξαφανιζόμενη για λίγο από την κάμερα πριν επιστρέψει, κρατώντας κάτι πίσω από την πλάτη της και κοιτάζοντας μέσα στην κουζίνα.

Περπάτησε ξανά εκτός κάμερας προς την αντίθετη κατεύθυνση, λίγα λεπτά πριν ακουστούν τρεις πυροβολισμοί. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ακούστηκε μια γυναίκα να ουρλιάζει και στη συνέχεια το δωμάτιο σίγησε.

Στιγμές αργότερα, η Gregg εθεάθη ξανά στην κάμερα, να κάθεται χαλαρά σε ένα σκαμνί κοντά στον πάγκο της κουζίνας και να στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνό της, ενώ τα δύο σκυλιά της παρακολουθούσαν.

Η μητέρα της Gregg, η 40χρονη καθηγήτρια μαθηματικών Ashley Smylie πυροβολήθηκε θανάσιμα στο πρόσωπο.

Τι έκανε μετά

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η Gregg χρησιμοποίησε στη συνέχεια το τηλέφωνο της μητέρας της για να στείλει μήνυμα στον πατριό της σε μια προσπάθεια να τον παρασύρει στο σπίτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όταν ο πατριός της επέστρεψε στο σπίτι, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η Gregg τον πυροβόλησε, χτυπώντας τον μία φορά στον ώμο.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο άντρας απέσπασε το όπλο από την Gregg πριν μπορέσει να τον πυροβολήσει ξανά.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, η Gregg έστειλε μήνυμα σε έναν από τους φίλους της, γνωστό με το ψευδώνυμο B.W., ζητώντας τους να έρθουν στο σπίτι λόγω «έκτακτης ανάγκης».

Όταν έφτασε η φίλη, η Gregg φέρεται να τη ρώτησε «αν είχε ξαναδεί ποτέ νεκρό σώμα» και οδήγησε τη μάρτυρα στο πτώμα της μητέρας της.

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ