Τρόμος για επιβάτες αεροσκάφους: Πέταξε μέσα σε τροπική καταιγίδα και άρχισαν τις προσευχές (vid)

«Δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε επιβάτης

Στιγμές τρόμου βίωσαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Avianca Airlines, καθώς έντονες αναταράξεις από μια τροπική καταιγίδα τάραξαν τη πτήση τους περίπου στα μισά της διαδρομής.

Βίντεο που ανήρτησε ένας από τους επιβάτες στα social media καταγράφει τις αντιδράσεις των τρομοκρατημένων επιβατών της πτήσης, η οποία πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μεντεγίν-Μπαρανκίγια (και οι δύο πόλεις στην Κολομβία) στις 16 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ο μικρός Γιαννάκης έκανε τα πρώτα του βήματα μετά από πετυχημένη χειρουργική επέμβαση

Η φωνή μιας αεροσυνοδού ακούγεται στο κλιπ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους επιβάτες μέσω του συστήματος ενδοεπικοινωνίας του αεροσκάφους. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κλίμα μέσα στο αεροπλάνο ήταν τεταμένο, με κάποιους επιβάτες να κλαίνε και άλλους να προσεύχονται χαμηλόφωνα. «Δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε η επιβάτης Zule Ebratt.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περασμένη Δευτέρα αρκετές περιοχές της Κολομβίας ξερίζωσε δέντρα και προκάλεσε υλικές ζημιές. Λόγω των ισχυρών ανέμων που καθιστούσαν αδύνατη την προσγείωση, ο πιλότος του αεροσκάφους της Avianca αποφάσισε να εκτρέψει την πτήση προς την κοντινή Καρταχένα. Τελικά, οι επιβάτες της πτήσης 8586 κατάφεραν να φτάσουν στην Μπαρανκίγια αρκετές ώρες αργότερα.

πηγή: athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από