Καιρός: Προ των πυλών ο «πολικός αεροχείμαρρος» – Πότε και πού θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Προ των πυλών ο «πολικός αεροχείμαρρος» – Πότε και πού θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αναλυτική πρόγνωση...

Ανατρέπεται το σκηνικό του καιρού τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αφού το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με αστάθειες, ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας (09/09), αναμένεται εισβολή με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ANT1, Τάσο Αρνιακό, «η γνωστή αστάθεια των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί και σήμερα και αύριο, με επίκεντρο της τις βροχές και τις καταιγίδες.

Από την Δευτέρα, αναμένεται μια φθινοπωρινή “εισβολή” με χαμηλό βαρομετρικό και βροχές. Από την Τετάρτη θα έχουμε εξασθένηση των φαινομένων, αλλά από την άλλη Παρασκευή θα έχουμε ξανά έντονα καιρικά φαινόμενα».

Πολικός αεροχείμαρρος θα πλήξει σε λίγες ώρες τη χώρα

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, «ο πολικός αεροχείμαρρος κατηφορίζει και φέρνει πρωτοβρόχια. Η εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει με φθινοπωρινές συνθήκες και μάλιστα δύο φορές.

Οι πρώτες βροχές αναμένονται από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη και το δεύτερο στάδιο της κακοκαιρίας αναμένεται να διαρκέσει από την Πέμπτη έως το Σάββατο.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση 4-6 βαθμούς με τάση για μεγαλύτερη πτώση προς το τέλος της εβδομάδας».

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ