Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Για τις 12 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της 32χρόνης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη τον περασμένο Οκτώβριο στο B΄ Nεκροταφείο. Την αποβολή από την αίθουσα των συγγενών της άτυχης γυναίκας αποφάσισε η πρόεδρος της έδρας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Ένταση επικράτησε ότι όταν ο αδελφός του θύματος κινήθηκε εναντίον του […]

Για τις 12 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της 32χρόνης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη τον περασμένο Οκτώβριο στο B΄ Nεκροταφείο.

Την αποβολή από την αίθουσα των συγγενών της άτυχης γυναίκας αποφάσισε η πρόεδρος της έδρας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

Ένταση επικράτησε ότι όταν ο αδελφός του θύματος κινήθηκε εναντίον του 58χρονου κατηγορούμενου. Ο νεαρός είχε μόλις ολοκληρώσει την κατάθεση του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Ήταν το στήριγμα μας. Μας καθοδηγούσε σε όλα… Ήταν φίλη , αδελφή , μάνα και πατέρας…». ανέφερε και κατεβαίνοντας από το βήμα του μάρτυρα επιχείρησε να πλησιάσει τον κατηγορούμενο με τους αστυνομικούς να μπαίνουν “ασπίδα” μπροστά από τον 58αχρονο. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της 32χρονης κινήθηκε εναντίον του 58χρονου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να μην επεκταθούν τα επεισόδια.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη είχε καταθέσει νωρίτερα εκφράζοντας τη βεβαιότητα του ότι ο 58χρονος είναι ο δολοφόνος. Η οικογένεια της άτυχης εφοριακού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η δολοφονία να συνδέεται με την δουλειά της καθώς, όπως είπαν, φοβότανλόγω των ελέγχων και των μεγάλων προστίμων που επέβαλε η υπηρεσία της. Μάλιστα, κατέθεσαν πως οι γείτονες είχαν δει τον κατηγορούμενο, ο οποίος έμενε κοντά στο σπίτι τους, να παρακολουθεί την 32χρονη.

Ξέσπασε η μητέρα του θύματος.  «Το κτήνος δεν θέλω να το βλέπω. Κανένα ελαφρυντικό. Που το βρήκε τόσο μίσος. Θα ήθελα να τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα», είπε στο δικαστήριο.


Πηγή: UNFOLLOW

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από