Κασσελάκης: «Βατερλώ Γεωργιάδη η περιοδεία στα νοσοκομεία – Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου»

Κασσελάκης: «Βατερλώ Γεωργιάδη η περιοδεία στα νοσοκομεία – Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου»

«Νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου και ηλιοθεραπεία» σχολίασε με δηκτικό τρόπο τον υπουργό Υγείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Με μια σκωπτική δήλωση, μέσω X, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να σχολιάσει την περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη στα νοσοκομεία των Δωδεκανήσων, συνεχίζοντας έτσι την πολιτική σύγκρουση με τον υπουργό Υγείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι δυο συνεχόμενες χρονιές έκανε περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου «και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ένα και καλό στη γιορτή στο Καραϊσκάκη!

«Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του»

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (“Χρήστο γράφε”) στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει. Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευσε τη δήλωσή του και με βίντεο από την περιοδεία του υπουργού Υγείας, στο οποίο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου εξηγεί με ένταση και θυμό από την κούραση τα τεράστια προβλήματα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο ασφυκτιά και από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Ιούνιος 2023.

Μάιος 2024.

Πήγα δύο συνεχόμενες χρονιές περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου και είδα από κοντά τα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, την εγκατάλειψη, την έλλειψη υποδομών, την υποστελέχωση, την υπερπροσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν μόνοι, χωρίς κράτος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης νόμιζε ότι θα πάει στα Δωδεκάνησα για πρωινό σόου (“Χρήστο γράφε”) στα νοσοκομεία και μετά ηλιοθεραπεία. Δεν ήξερε την οργή που υπάρχει.

Το ναυτικό Βατερλώ που ζει καθημερινά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του. Είναι όλο δικό του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ