Ελευσίνα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 70χρονος σε παραλία του Ασπρόπυργου

Ελευσίνα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 70χρονος σε παραλία του Ασπρόπυργου

Ο θάνατος του λουόμενου διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου μεταφέρθηκε

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ελευσίνας, ότι ένας 70χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία του Ασπροπύργου.

Ο 70χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βέλντε: Όχι στο MLS, 4 εκατ ευρώ και bonus στο τραπέζι για τη Λεχ Πόζναν- Μια ανάσα πλέον ο Ολυμπιακός

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Πνίγηκε ηλικιωμένη στην παραλία του Λουτρακίου

Άλλη μία τραγωδία στη θάλασσα, αφού πνίγηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Λουτράκι. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί (21/07), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου ότι μία 79χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή του Λουτρακίου.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ