Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Δηλώσεις αναμένεται να κάνει ο Μπάιντεν

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Δηλώσεις αναμένεται να κάνει ο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε για την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε από τους αρχηγούς του FBI και της Secret Service για τις εξελίξεις αναφορικά με την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα κρίσεων του Λευκού Οίκου, με τη συμμετοχή της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, του υπουργού Δικαιοσύνης και άλλων αξιωματούχων των υπηρεσιών ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στην Κάτω Ποσειδωνία στο Λαύριο – Ήχησε το 112

Ο Μπάιντεν πρόκειται να κάνει μια ανακοίνωση για το θέμα αυτό αργότερα. Είχε ήδη κάνει μια πρώτη δήλωση αμέσως μετά την απόπειρα και στη συνέχεια διέκοψε τις διακοπές του στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ και επέστρεψε νωρίτερα στην Ουάσιγκτον, τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή.

Ακύρωσε το ταξίδι της η Χάρις

Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις ανέβαλε το ταξίδι της στη Φλόριντα ως απάντηση στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια, σύμφωνα με αξιωματούχο της εκστρατείας των Μπάιντεν-Χάρις.

Η αντιπρόεδρος κατήγγειλε τους «παράλογους» πυροβολισμούς και δήλωσε ότι είναι ανακουφισμένη που ο Τραμπ δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Η Χάρις σχεδίαζε αρχικά να ταξιδέψει στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Τρίτη για να συμμετάσχει σε ένα πάνελ μαζί με Ρεπουμπλικάνες γυναίκες με θέμα τη στάση του Τραμπ σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών και τη νομοθεσία για τις εκτρώσεις.

Αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό το Σάββατο, η αντιπρόεδρος κατήγγειλε τους «παράλογους» πυροβολισμούς και δήλωσε ότι είναι ανακουφισμένη που ο Τραμπ δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Ο Νταγκ (σσ ο σύζυγός της) και εγώ είμαστε ανακουφισμένοι που δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Προσευχόμαστε γι’ αυτόν, την οικογένειά του και όλους όσους τραυματίστηκαν και επηρεάστηκαν από αυτόν τον παράλογο πυροβολισμό. Είμαστε ευγνώμονες στη Secret Service των Ηνωμένων Πολιτειών, στις πρώτες βοήθειες και στις τοπικές αρχές για την άμεση δράση τους», έγραψε η Χάρις σε δήλωσή της.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ