Έκτακτη είδηση: Χάος στη Λεωφόρο – Πυροβολισμοί μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού

Έκτακτη είδηση: Χάος στη Λεωφόρο – Πυροβολισμοί μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού

Άγρια επεισόδια στη λεωφόρο Αλεξάνδρας μεταξύ οπαδών με πυροβολισμούς και τραυματίες, πριν τον αγώνα ΠΑΟ - ΑΕΚ Λάρνακας, με τα μέτρα για την πάταξη της βίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν από κάποιους μήνες να αποτυχαίνουν παταγωδώς. Έγιναν τουλάχιστον 70 προσαγωγές.

Αγρία συμπλοκή μεταξύ δεκάδων ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα στην οδό Τσόχα και Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του επεισοδίου βγήκαν όπλα και μαχαίρια και υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στα Δερβενοχώρια – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Δείτε βίντεο από το σημείο της συμπλοκής:

Πυροβολισμοί και ξύλο

Ειδικότερα ένας 38χρονος έχει δεχθεί σφαίρα στο πόδι, ένας 22χρονος έχει εκδορές είτε από σφαίρα είτε από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και ο τρίτος -25 ετών- έχει δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό και τραυματίστηκε στο χέρι.

Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου.

Δεκάδες προσαγωγές

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μέχρι τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 70 προσαγωγές ατόμων γύρω από το γήπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, αρκετοί από τους προσαχθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, για άλλες περιπτώσεις οπαδικής βίας.

Πριν το φιλικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 9 το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου ήταν προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ένα φιλικό μάλιστα που θα γινόταν η πρώτη εφαρμογή του ψηφιακού εισιτηρίου, μέσω του gov.gr wallet. Όπως φαίνεται δηλαδή, το πολυδιαφημισμένο μέτρο της κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας απέτυχε παταγωδώς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ