Κατάψυξη: Η χρήση της για έναν δροσερό και οικονομικό ύπνο

Κατάψυξη: Η χρήση της για έναν δροσερό και οικονομικό ύπνο

Ανάσες δροσιάς... στην κατάψυξη. Το κόλπο για τις ημέρες που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη.

Έχοντας μπροστά μας έναν μαραθώνιο ζέστης έχουμε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας στα κλιματιστικά που… αναγκάζονται να υπερωρίες. Η δροσιά που προσφέρουν είναι ανακουφιστική όμως έχει κόστος καθώς οι τιμές της κιλοβατώρας, όσο μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού αυξάνονται.

Η εξόρμηση στις παραλίες ενδείκνυνται όμως δεν είναι πάντα εφικτή. Και οι καλοκαιρινές διακοπές κοστίζουν και μάλιστα ακριβά ενώ το «χρηματιστήριο της ξαπλώστρας» ματώνει τις τσέπες μας.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Πολωνία για τον Νορβηγό winger: «Θέλει τον Βέλντε ο Ολυμπιακός» (vids)

Το κόλπο με την κατάψυξη

Στην άνιση μάχη με τον καύσωνα όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες και αν συμπεριλαμβάνει και τη «διάσωση» των πορτοφολιών μας από επιπλέον εξοδα τότε ακόμα καλύτερα. Το cnet.com παρουσιάζει ένα δημιουργικό κόλπο που υπόσχεται έναν δροσερό ύπνο χωρίς επιπλέον κόστος το οποίο μένει να δοκιμαστεί και να κριθεί στην πράξη.

Τι προτείνει;

Nα καταψύξετε τα σεντόνια και τη μαξιλαροθήκη σας λίγο πριν πάτε για ύπνο.

Μία ή δύο ώρες πριν πάτε για ύπνο, ρίξτε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σας στην κατάψυξη και όχι, δεν θα βγουν σκληρά σαν σανίδα. Θα παραμείνουν παγωμένα για αρκετή ώρα ώστε να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε σαν… πουλάκι.

Και αν αυτό δεν σας αρκεί το «οπλοστάσιο» μπορεί να μεγαλώσει με ένα ζευγάρι κάλτσες. Και αυτό στην κατάψυξη.

Τα πρώτα λεπτά η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή και θα βοηθήσουν να παραδοθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα

Η βρεγμένη πετσέτα

Έξτρα tip για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού αποτελεί η χρήση μιας υγρής πετσέτας στο κρεβάτι σας πάνω από τα σεντόνια που θα δώσει στο σώμα σας μια ανακούφιση από το θερμικό φορτίο. Φροντίστε μόνο να τοποθετήσετε μια στεγνή πετσέτα κάτω από τη βρεγμένη για να αποφύγετε να γίνει το μούσκεμα το στρώμα σας. Η πετσέτα δεν θα παραμείνει κρύα για όλη τη νύχτα αλλά θα παραμένει αρκετά δροσερή ώστε να μπορείτε να αποκοιμηθείτε.

Πηγή: IN.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ