Απόστολος Λύτρας: «Καίει» τον ποινικολόγο το υπόμνημα της συζύγου του – Οι πιέσεις που δέχτηκε για να μην αποκαλύψει τον ξυλοδαρμό της

Απόστολος Λύτρας: «Καίει» τον ποινικολόγο το υπόμνημα της συζύγου του – Οι πιέσεις που δέχτηκε για να μην αποκαλύψει τον ξυλοδαρμό της

«Μου ζητούσε να πω στην ανακρίτρια ότι έπεσα από την σκάλα, επιμένοντας στην επαγγελματική καταστροφή που θα ερχόταν και για τους δύο μας», τονίζει η Σοφία Πολυζωγόπουλου για τον Απόστολο Λύτρα.

Την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του Απόστολου Λύτρα από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου ζητάει με υπόμνημά της η Σοφία Πολυζωγόπουλου.

Η δικηγόρος περιγράφει ότι ο ποινικολόγος το βράδυ του άγριου ξυλοδαρμού της, αντί να την μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, εκείνος την οδήγησε στον Γέρακα, παρά τη θέλησή της και ενώ κατάπινε τα αίματά της.

Επίσης, η Σοφία Πολυζωγόπουλου καταμετρά τις προσπάθειες που έκαναν ο Απόστολος Λύτρας και συνεργάτες του, προκειμένου να την μεταπείσουν να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

«Ενώ ήμουν βαρύτατα τραυματισμένη, ο κατηγορούμενος αντί να με μεταφέρει, ως όφειλε, αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο, και αγνοώντας τις εκκλήσεις μου να μεταβούμε σε νοσοκομείο, εκείνος αποφάσισε, χωρίς τη θέλησή μου, να με μεταφέρει, στο Γέρακα, και ενώ ήδη ένιωθα πνιγμό από την κατάποση ποσοτήτων αίματος, πόνους στο κεφάλι μου, ζαλάδες, αστάθεια και λιποθυμική τάση. Ο λόγος που με πήγε εκεί, ήταν ότι προφανώς ήθελε να αποφύγει τη σύλληψή του. Εκείνος καταθέτει ότι δήθεν πήγαμε για να ηρεμήσουμε», αναφέρει η 37χρονη δικηγόρος, σύμφωνα με το MEGA.

Αυτός είναι και ο λόγος που αιτείται άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Απόστολου Λύτρα, για να βγουν στο φως οι συνομιλίες που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε προς την σύζυγό του και τους συνεργάτες του, μετά τον ξυλοδαρμό.

«Δεχόμουν συνεχή τηλεφωνήματα από τον Γ.Κ., ο οποίος με καλούσε για λογαριασμό του κατηγορουμένου και μου ζητούσε να πω στην ανακρίτρια ότι έπεσα από την σκάλα, επιμένοντας στην επαγγελματική καταστροφή που θα ερχόταν και για τους δύο μας. Εγώ του απήντησα ότι θα πω την αλήθεια όπου κληθώ», αναφέρεται επίσης στο υπόμνημά της.

«Έχω χτυπήσει τη Σοφία, ελπίζω να μην μπλέξω»

Σε άλλο σημείο του υπομνήματος, η Σοφία Πολυζωγοπούλου υποστηρίζει πως ο Απόστολος Λύτρας ενώ κατευθύνονταν στην ιδιωτική κλινική, μίλησε με κάποιο πρόσωπο και του είπε πως τη χτύπησε.

«Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω να μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «Έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω», περιγράφει.

Και συνεχίζει: «Αιτούμαι να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024. Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

Οι νέες αποκαλύψεις προκαλούν σοκ και σε όσους βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι.

«Ο Αποστόλης έρχεται πάρει τον δρόμο της κατά νόμο τιμωρίας και η Σοφία να επουλώσει τις πληγές της και μακάρι ως ενήλικοι κάποια στιγμή ή να επιδείξουν συγχώρεση ή να τραβήξουν χωριστούς δρόμους», αναφέρει ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης ο Απόστολος Λύτρας

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του ποινικολόγου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, ενώ ο ίδιος περιμένει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, επί του αιτήματος αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ