Απατεώνες για Όσκαρ: Ζευγάρι πήγαινε με μια πεθαμένη μύγα μαζι στα εστιατόρια για να μην πληρώνει το λογαριασμό

Απατεώνες για Όσκαρ: Ζευγάρι πήγαινε με μια πεθαμένη μύγα μαζι στα εστιατόρια για να μην πληρώνει το λογαριασμό

Απάτη δίχως προηγούμενο!

Ένα ζευγάρι μεσήλικων στο Gurugram της Ινδίας ανέπτυξε μια ασυνήθιστη μέθοδο απάτης, αποφεύγοντας να πληρώνουν σε εστιατόρια όπου γευμάτιζαν. Αυτή η ιστορία ήρθε στο φως από έναν χρήστη της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter), ο οποίος συνάντησε το ζευγάρι σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Οι απατεώνες αποκάλυψαν ότι, επί μήνες, επισκέπτονταν πολυτελή εστιατόρια στο Δελχί και άλλες περιοχές. Κατά τη διάρκεια των γευμάτων τους, αφού είχαν απολαύσει τα πιάτα, τοποθετούσαν μια νεκρή μύγα στο φαγητό και διαμαρτύρονταν έντονα στον υπεύθυνο, δημιουργώντας σκάνδαλο.

Τα εν λόγω άτομα, για να αποφεύγουν την πληρωμή σε εστιατόρια, συνήθως δημιουργούσαν σκηνικό με μία προσχεδιασμένη αντίδραση κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ο εκάστοτε υπεύθυνος του καταστήματος, για να ηρεμήσει την κατάσταση, συνήθως τους πρόσφερε το γεύμα ή το δείπνο ως δώρο. Με αυτόν τον τρόπο, όπως αποκάλυψε ο χρήστης της πλατφόρμας Χ, εξασφάλιζαν επανειλημμένα δωρεάν γεύματα, κυρίως σε πολυτελή εστιατόρια.

Αποτελούσε, όπως δήλωσαν, ένα είδος αστείου για αυτούς και όχι αποκλειστικά θέμα οικονομικών. Φυσικά, πολλοί αντέδρασαν έντονα κατακρίνοντας την πρακτική τους ως απαράδεκτη.

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ