Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του

Σε βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος.

Για τις 28 Ιουνίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ ο οποίος οδηγήθηκε στο εδώλιο για την κακοποίηση της συντρόφου του.

Ο κατηγορούμενος μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση για λόγους προστασίας και των θυμάτων.

Το δικαστήριο κάλεσε τις καταγγέλλουσες να προσέλθουν στο  ακροατήριο για να καταθέσουν και να ενημερωθούν για το αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης που υπέβαλε ο κατηγορούμενος.

Ο εισαγγελέας άσκησες σε βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος.

Για τις καταγγελλόμενες πράξεις που έχει παρέλθει το αυτόφωρο και αφορούν σε προγενέστερες πράξεις του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν βράδυ Κυριακής. Ο 45χρονος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, ήταν στο σπίτι της νυν συντρόφου του στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το Mega, εκείνο το βράδυ το ζευγάρι λογομάχησε έντονα, με την κατάσταση να ξεφεύγει και την 30χρονη να καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της…

«Με χαστούκισε, με έσπρωξε και με τράβηξε από τα μαλλιά. Πήγα στο ΚΑΤ και στη 01:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Μου έλεγε ότι είναι κάτω από το σπίτι μου και ότι θέλει να μου μιλήσει», ανέφερε η 30χρονη καταγγέλλουσα.

Οι γιατροί στο ΚΑΤ εντοπίζουν κάκωση στην γνάθο. Ωστόσο, η 30χρονη δεν προσφεύγει στις αρχές, φοβούμενη –όπως είπε- τον διασυρμό.

«Την Κυριακή προς Δευτέρα επισκέφτηκε τραυματισμένη το νοσοκομείο ΚΑΤ. Αμέσως την εξέτασαν γναθοχειρουργοί, της περιποιήθηκαν τα τραύματα και είδαν ότι έπασχε από διαταραχή σύγκλισης της γνάθου. Είναι υποχρεωμένος ο γιατρός όταν διαπιστωθούν σοβαρά αντικειμενικά ευρήματα, να πάρει τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό. Δεν γνωρίζω εάν ο γιατρός πήρε ή όχι την αστυνομία», ανέφερε στο MEGA ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ