Νέα διάσταση στην υπόθεση Λύτρα: Είχε αποφασίσει μαζί με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου να χωρίσουν έξι μήνες πριν από τον ξυλοδαρμό

Νέα διάσταση στην υπόθεση Λύτρα: Είχε αποφασίσει μαζί με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου να χωρίσουν έξι μήνες πριν από τον ξυλοδαρμό

Ένα στοιχείο που προσθέτει περισσότερο μυστήριο στην υπόθεση ξυλοδαρμού

Η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα συνεχίζει να απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη, με το γνωστό ποινικολόγο και τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, όπως προκύπτει από σχετικό ρεπορτάζ του «Πρωινού», να έχουν αποφασίσει να χωρίσουν πολύ πριν από τον ξυλοδαρμό.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν αποφασίσει να χωρίσουν από τα Χριστούγεννα. Είχαν κανονίσει πώς θα χωρίσουν όλα τα οικονομικά τους, λογαριασμούς και ακίνητη περιουσία.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, που προχώρησε σε ένα δικό της «ξέσπασμα» εναντίον του συζύγου της, είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις όσο ήταν στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα. Ήταν πολύ καλό το κλίμα μεταξύ τους. Το προφίλ της στο Facebook άλλαξε πολύ καιρό πριν από τον ξυλοδαρμό, και πλέον έγραφε: Δουλεύει στην εταιρεία Δικηγορικό Γραφείο Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Έξι μήνες πριν είχαν όλα διευθετηθεί.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου, δέκα ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

Όπως αποκαλύπτει το στενό της περιβάλλον στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η δικηγόρος επέστρεψε στο σπίτι αλλά βρίσκεται ακόμη σε σοκ, ενώ φέρεται πως έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με τις δηλώσεις του πεθερού της, ο οποίος τόνισε πως εκείνη έδωσε… την αφορμή για να τη χτυπήσει ο Απόστολος Λύτρας.

«Η Σοφία προσπαθεί να συνέλθει, είναι ακόμη σε σοκ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η 9χρονη κόρη της, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, τον οποίο η Σοφία εμπιστεύεται και ακολουθεί τις συμβουλές του. Στο πλευρό της έχει τους γονείς της και τις δυο αδελφές της, που τη στηρίζουν. Ενοχλήθηκε πολύ μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του πεθερού της και πατέρα του Απόστολου Λύτρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ