Ηλεία: Βίντεο ντοκουμέντο με την 11χρονη να μπαίνει στο αυτοκίνητο του δολοφόνου θείου της

Ηλεία: Βίντεο ντοκουμέντο με την 11χρονη να μπαίνει στο αυτοκίνητο του δολοφόνου θείου της

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 11χρονης πριν εξαφανιστεί μπαίνοντας στο αυτοκίνητο του 37χρονου.

Το βίντεο ντοκουμέντο με το οποίο η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον 37χρονο δράστη της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Από την πρώτη στιγμή που η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της, η Αστυνομία αναζήτησε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 24-22: Μάγκες με τα κόκκινα, έκαναν το 2-1 και το πρωτάθλημα είναι στα χέρια τους

Καρέ  καρέ το βίντεο

Σε μια από τις κάμερες καταστήματος, διαπιστώθηκε ότι έχει καταγράψει την μικρή Βασιλική το βράδυ να πηγαίνει στον παππού της όπως δήλωσε η μητέρα.

Στο πλάνο αριστερά φαίνεται η 11χρονη να περπατά στο πεζοδρόμιο και να στέκεται στη διασταύρωση.

Στο ίδιο πλάνο φαίνεται να περνά από μπροστά της και το μαύρο αυτοκίνητο το οποίο σταματά λίγα μέτρα πιο κάτω.

Στο τέλος του βίντεο που παρουσίασε το patrisnews φαίνεται από άλλη κάμερα το μαύρο αυτοκίνητο να περνά και να σταματά εκτός πλάνου και στη συνέχεια το κορίτσι να τρέχει προς αυτό.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Το γεγονός ότι το κορίτσι έτρεξε μόνο του και μπήκε στο αυτοκίνητο οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός ήταν γνωστός και πρόσωπο εμπιστοσύνης.

Όπως αποδείχθηκε τελικά ήταν ο θείος και στη συνέχεια ο άνθρωπος που θα γινόταν ο δολοφόνος της.

Τι είπε η μητέρα της

«Μας έδειξαν ένα βίντεο περνάει ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν μπορώ εγώ να καταλάβω τι χρώμα είναι. Φαίνεται ένα αμάξι να περνάει γρηγορά, περνάει σιγά σιγά στην αρχή, μετά περνάει σφαίρα και μετά το αυτοκίνητο πάει πρώτα και μετά από πίσω η κόρη μου τρέχοντας», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Οι Αρχές προχωρήσαν αρχικά στην προσαγωγή του 37χρονου ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε πως ήταν αυτός που σκότωσε την ανήλικη.

«Πήγα σήμερα το πρωί και άνοιξε ο γεωπόνος τις κάμερες και μου λέει το κορίτσι μέχρι τις 21.30 η κάμερα μου λέει την «χτυπάει» εδώ. Του λέω φοράει ένα άσπρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, άσπρες παντόφλες και είχε κάνει και δύο κοτσιδάκια στα μαλλιά της. Μας είπαν ότι το κορίτσι μέχρι τις 22:30 ήταν στον φούρνο απέξω και έκανε μου λέει να έρθει προς το σπίτι. Μέχρι το φαρμακείο χτυπάγανε οι κάμερες του ανθρώπου από εκεί και πέρα εγώ έχασα τα ίχνη του δεν ήρθε στο σπίτι», πρόσθεσε η μητέρα.

Οι αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 11χρονης για να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να διαπιστωθεί η αίτια θανάτου της, ενώ αναμένεται να ρίξει φως και στο τι προηγήθηκε της δολοφονίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ