Πάτρα: Δέκα υποθέσεις απάτης εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ. – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος γυναίκας

Πάτρα: Δέκα υποθέσεις απάτης εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ. – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος γυναίκας

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της γυναίκας θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δέκα υπόθεσης απάτης και πλαστογραφίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίζοντας παράλληλα δικογραφία εις βάρος μιας γυναίκας, η οποία φέρεται να βρισκόταν πίσω από τις έκνομες ενέργειες.

Παρίστανε τη λογίστρια και τη σύμβουλο επενδύσεων αποσπώντας  χρήματα από τα θύματα

Πιο συγκεκριμένα, από την έρευνα που εκτέλεσαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι σε διάστημα ενός έτους η κατηγορούμενη διέπραξε τουλάχιστον δέκα απάτες παρουσιάζοντας τον εαυτό της στα υποψήφια θύματα ως λογίστρια που αναλάμβανε τις φορολογικές τους υποθέσεις αλλά και ως υπεύθυνη επενδύσεων που συνεργάζονταν με τραπεζικό ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης: Προ Ρέκο- Ολυμπιακός 13-11 πεν. (9-9 κ.δ.) : Συγκλόνισε ο Θρύλος- Λύγισε στα πέναλτι από τους Ιταλούς

Πώς δρούσε

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ (20.500), πείθοντας τους ανθρώπους που έπεφταν στην παγίδα της ότι μπορεί να τους φέρει μεγάλα κέρδη από δήθεν μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες ή μέσα από την διευθέτηση φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Εκμεταταλλευόμενη την ανθρώπινη ευαισθησία, εξαπάτησε έναν άνδρα, απευθύνοντας έκκληση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετώπιζε συγγενικό της πρόσωπο. Η «ζημιά» για τον ανυποψίαστο άνδρα έφτασε τα 1.000 ευρώ.

Συνέχεια στις έρευνες

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, οι έρευνες σε βάρος της κατηγορούμενης αναμένεται να συνεχιστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και άλλοι άνθρωποι έχουν πέσει στις καλοστημένες παγίδες της. Η δε δικογραφία που έχει ήδη σχηματιστεί θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ