Στο συγγενικό περιβάλλον οι ύποπτοι για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Στο συγγενικό περιβάλλον οι ύποπτοι για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Ο θάνατος προήλθε από πέντε πισώπλατες μαχαιριές που η άτυχη γυναίκα δέχτηκε στον αυχένα, αναφέρει το πόρισμα που ανέτρεψε τις αρχικές εκτιμήσεις

Σε τρεις υπόπτους στο άμεσα συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα επικεντρώνονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.).

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ανέτρεψε τις αρχικές εκτιμήσεις και έδειξε ότι ο θάνατος της 63χρονης προήλθε από πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα.

Με τις έρευνες για το έγκλημα να βρίσκονται σε εξέλιξη, ο κλοιός γύρω από τους δράστες σφίγγει όλο και περισσότερο. Για το θέμα, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA ότι «είναι τρεις ύποπτοι από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης, η μία ύποπτη εξετάζεται, καθώς επίσης εξετάζονται κι όλα τα ενδεχόμενα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ελέγχονται και δύο μαρτυρίες, αλλά δεν υπάρχουν βίντεο», ενώ «ελέγχονται και τα ευρήματα της πίσω πόρτας και το κλειδί που ήταν κάτω από την γλάστρα».

Οι υποψίες της Αστυνομίας αυτή τη στιγμή είναι εστιασμένες στο άμεσο συγγενικό περιβάλλον, τόνισε ο κ. Μπαλάσκας. «Αν αποκλειστούν αυτά τα ενδεχόμενα, θα πάμε παρακάτω».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των ερευρών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το σπίτι είχε καθαριστεί από την τελευταία φορά που το είχαν επισκεφθεί.

Με τις έρευνες για το έγκλημα να βρίσκονται σε εξέλιξη, ο κλοιός γύρω από τους δράστες σφίγγει όλο και περισσότερο

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 Μαΐου, με την 63χρονη που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στην Χαλκίδα.

Αρχικά, όλα έδειχναν ότι ο θάνατός της προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα έφερε πέντε μαχαιριές στην περιοχή του αυχένα.

Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν αρχικά οι 6 ώρες από τη 12:45 μέχρι τις 18:45. Από τη στιγμή δηλαδή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά μέχρι την ώρα που φίλη της το απόγευμα, μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Όπως έχει πει από την πρώτη στιγμή η κόρη της 63χρονης, είχε ζητήσει από τη στενή φίλη της να πάει στο διαμέρισμα και ήταν εκείνη που εντόπισε τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς από το σπίτι της 63χρονης είχε αφαιρεθεί το ποσό των 7.000 ευρώ, την ύπαρξη του οποίου ελάχιστοι γνώριζαν σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κόρη του θύματος.

«Πήραν χρήματα και την μαχαίρωσαν στον λαιμό. [Η 36χρονη που την εντόπισε] σοκαρίστηκε και πετάχτηκε έξω, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν ξέρουμε τι έχουν βρει, εάν υποψιάζονται κάποιον», δήλωσε στο MEGA λίγες μέρες μετά τη δολοφονία πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του θύματος.

Η αστυνομική έρευνα στη Χαλκίδα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί με στοιχεία αδιάσειστα για το έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ