Πρότυπα και εκκλησιαστικά σχολεία: Βγήκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις

Πρότυπα και εκκλησιαστικά σχολεία: Βγήκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις

Με τρεις τρόπους η ενημέρωση για τους επιτυχόντες στα πρότυπα και εκκλησιαστικά σχολεία. Μεγάλη η ζήτηση για μια θέση, χαμηλή και πάλι η προσφορά

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα πρότυπα και εκκλησιαστικά σχολεία της επικράτειας σήμερα, Πέμπτη 30/5, στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής των Προτύπων-Πειραματικών Σχολείων. Νωρίτερα, οι γονείς των μαθητών που διαγωνίστηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους ενημερώθηκαν μέσω sms.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελ Κααμπί έσπασε ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και ξεπέρασε τον Μέσι (vid)

Πως μπορούν να ενημερωθούν γονείς και κηδεμόνες

Για τα πρότυπα και τα εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια μπορείτε να ενημερωθείτε με τους εξής τρεις τρόπους:

Α. με SMS για τη σχολική μονάδα επιτυχίας ή τη σχολική μονάδα στην οποία θα είναι επιλαχόντες, για τη συνολική βαθμολογία τους και τη σειρά κατάταξης στο σχολείο επιλογής τους.

Β. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για τα Γυμνάσια και εδώ για τα Λύκεια. Για τις βαθμολογίες των υποψηφίων  πατήστε εδώ

Γ. από την πλατφόρμα των αιτήσεων: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es μετά τις 17:00 σήμερα, Πέμπτη, με χρήση των κωδικών taxisnet του ατόμου που υπέβαλε την αίτηση.

Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα αποτελέσματα και την εγγραφή των μαθητών στη σχολική μονάδα επιτυχίας, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τις οικείες σχολικές μονάδες.

Μεγάλη η ζήτηση για μια θέση

Αξίζει να σημειωθεί, ότι  οι διαθέσιμες θέσεις για την ερχόμενη σχολική χρονιά, 2024-25, ήταν 1.794 και είχαν υποβληθεί 9.454 αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις. Αυτό δείχνει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, την αρτιότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και την ανάγκη των γονέων να βοηθήσουν τα παιδιά τους ώστε να θέσουν καλές βάσεις για τη μετέπειτα ζωή τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ