Νίκαια: Έξι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία είχε 57χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του

Νίκαια: Έξι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία είχε 57χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του

«Ελάτε, με μαχαίρωσε ο άνδρας μου» ήταν τα λόγια της γυναίκας που κάλεσε αιμόφυρτη το 100 - Διακομίστηκε στο Τζάνειο βαριά τραυματισμένη

Άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που παραλίγο να καταλήξει σε άλλη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας αυτή τη φορά στη Νίκαια.

Θύμα μια 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 57χρονο πρώην σύζυγό της στο σπίτι της στην οδό Αρτέμιδος.

«Ελάτε με μαχαίρωσε»

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:45 η γυναίκα κάλεσε το 100 και ζήτησε βοήθεια καθώς όπως είπε την είχε μαχαιρώσει ο άνδρας της. «Ελάτε με μαχαίρωσε ο άντρας μου» ήταν τα λόγια της αιμόφυρτης γυναίκας και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και εντόπισαν την γυναίκα εν ζωή με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της.

Με αίματα στα ρούχα

Στη συνέχεια μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον φερόμενο δράστη της επίθεσης και τον συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι 57χρονος είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του.

Γνωστός στις Αρχές ο δράστης

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα ο άνδρας είχε συνελήφθη μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία φορά η γυναίκα ρωτήθηκε εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί την εφαρμογή panic button, αλλά εκείνη είπε πως δεν επιθυμούσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ