Μιχάλης Κατσουρής: «Δεν της ήταν εύκολο αλλά ήταν εκεί» – Τα κροατικά ΜΜΕ για τη μητέρα του

Μιχάλης Κατσουρής: «Δεν της ήταν εύκολο αλλά ήταν εκεί» – Τα κροατικά ΜΜΕ για τη μητέρα του

«Θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της αν ζούσε» λέει ο δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη Κατσουρή για τη μητέρα του 29χρονου

Στην «Αγιά Σοφιά» βρέθηκαν χθες η μητέρα και ο αδερφός του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ απασχόλησε και τα κροατικά ΜΜΕ, τα οποία σχολίασαν, μεταξύ άλλων, για την πρόκριση της ελληνικής ομάδας ότι «η ΑΕΚ είχε βοήθεια εξ ουρανού, αυτή του δολοφονημένου οπαδού της».

Ειδική μνεία έκαναν όμως τα μέσα της Κροατίας στη μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή. Σύμφωνα με το Star, η DNEVICH γράφει: «δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί. Ήταν παρούσα». Η Τelegram σημειώνει πως «συγκινητική στιγμή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ όταν η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον θείο του πήγαν να συγχαρούν τους παίκτες».

Όσο για τη νίκη της ΑΕΚ, η κροατική εφημερίδα Index γράφει ότι το αποτέλεσμα ήρθε χάρη στον ίδιο τον Μιχάλη και προσθέτει: «Η ΑΕΚ είχε βοήθεια εξ ουρανού, αυτή του δολοφονημένου οπαδού της».

«Θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της αν ζούσε»

Για την παρουσία της μητέρας του Μιχάλη Κατσουρή στην «Αγιά Σοφιά» μίλησε ο δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ