Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες ότι είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κροατίας

Ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού της Κροατίας μετέδωσε «ανεπίσημες» πληροφορίες από την Αθήνα που αποκαλύπτουν ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι Ελληνας.

Την «ανεπίσημη» πληροφορία ότι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μπορεί να είναι Ελληνας μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας (στη φωτογραφία, επάνω, «Ανεπίσημες πληροφορίες από Αθήνα: Η αστυνομία έχει αποτυπώματα του δολοφόνου, είναι Έλληνας υπήκοος» σημειώνει στον τίτλο της η κροατική vecernji.hr).

«Ανατροπή»

Με τίτλους «Ανατροπή» και «Είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη» προβάλουν το θέμα ψηλά στην ειδησεογραφία τους για τη στυγερή δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε από την Αθήνα ο ρεπόρτερ του Dnevnik Nova TV, Marko Šepat.


«ΒΙΝΤΕΟ Νέα στοιχεία από την Αθήνα: Η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου που δείχνουν ότι είναι έλληνας υπήκοος» τονίζει στον τίτλο της η Dnevnik Nova TV που αποκάλυψε την είδηση (δεξιά στη φωτογραφία ο ρεπόρτερ Marko Šepat από την Αθήνα)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από