Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες ότι είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κροατίας

Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες ότι είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κροατίας

Ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού της Κροατίας μετέδωσε «ανεπίσημες» πληροφορίες από την Αθήνα που αποκαλύπτουν ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι Ελληνας.

Την «ανεπίσημη» πληροφορία ότι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μπορεί να είναι Ελληνας μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας (στη φωτογραφία, επάνω, «Ανεπίσημες πληροφορίες από Αθήνα: Η αστυνομία έχει αποτυπώματα του δολοφόνου, είναι Έλληνας υπήκοος» σημειώνει στον τίτλο της η κροατική vecernji.hr).

«Ανατροπή»

Με τίτλους «Ανατροπή» και «Είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη» προβάλουν το θέμα ψηλά στην ειδησεογραφία τους για τη στυγερή δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε από την Αθήνα ο ρεπόρτερ του Dnevnik Nova TV, Marko Šepat.


«ΒΙΝΤΕΟ Νέα στοιχεία από την Αθήνα: Η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου που δείχνουν ότι είναι έλληνας υπήκοος» τονίζει στον τίτλο της η Dnevnik Nova TV που αποκάλυψε την είδηση (δεξιά στη φωτογραφία ο ρεπόρτερ Marko Šepat από την Αθήνα)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ