Γυναικοκτονία στην Κω: Τα κενά, οι έρευνες, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Αναστάζια

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, δείχνουν έναν μαρτυρικό θάνατο για την άτυχη κοπέλα

Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω καθώς οι Αρχές επανεξετάζουν όλα τα δεδομένα, «ξεσκονίζουν» τα τηλέφωνα και τα μηνύματα τόσο της άτυχης κοπέλας, όσο και του 32χρονου βασικού υπόπτου.

Το βασικό ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ. στο κομμάτι των ερευνών εστιάζεται μέχρι στιγμής στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του εγκλήματος. Αύριο, εξάλλου, αναμένεται να καταθέσει και το ερώτημα είναι εάν θα αλλάξει στάση μετά τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, δείχνουν έναν μαρτυρικό θάνατο για την άτυχη κοπέλα και μένει να φανεί με σιγουριά, ποιος είναι πίσω από το στυγερό έγκλημα, εάν ήταν ένας ο δράστης, εάν υπήρχε συνεργός αλλά και να διαλευκανθεί και ένα άλλο κρίσιμο σημείο, το οποίο αφορά στη μεταφορά της σορού στο σημείο που βρέθηκε, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του 32χρονου.

Τα ερωτήματα πάντως παραμένουν πολλά και βασανιστικά. Είναι δυνατόν να ήταν η σορός εδώ και μέρες στο σημείο που βρέθηκε και να μην είχε εντοπιστεί;

Στοιχεία σοκ

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από