Γυναικοκτονία στην Κω: Μυστήριο με τη μεταφορά της σορού της Αναστάζια, υπήρχε συνεργός; – Σήμερα Δευτέρα απολογείται ο 32χρονος

Γυναικοκτονία στην Κω: Μυστήριο με τη μεταφορά της σορού της Αναστάζια, υπήρχε συνεργός; – Σήμερα Δευτέρα απολογείται ο 32χρονος

Στιγμές αρχαίας τραγωδίας στην Κω, με τη μητέρα της Αναστάζια να σκάβει με γυμνά χέρια το χώμα για να βρει ίχνη του παιδιού της.

Ένα από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν από την έρευνα των Αρχών για τη γυναικοκτονία με θύμα την 27χρονη Αναστάζια στην Κω είναι πώς και από ποιον ή ποιους μεταφέρθηκε η σορός της στο σημείο όπου βρέθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και πολλά άτομα συμμετείχαν στις έρευνες. Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της 27χρονης, η οποία έσκαβε με τα χέρια της το χώμα, ψάχνοντας ένα σημάδι που θα οδηγήσει στα ίχνη της κόρης της.

Υπήρχε συνεργός;

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών της Πολιτικής Προστασίας, οι διασώστες είχαν ξαναπεράσει από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης, ωστόσο μετά από έλεγχο δεν είχαν εντοπίσει ούτε ένα σημάδι της Αναστάζια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ