Εύα Καϊλή: «Αποφυλάκιση χωρίς περιορισμούς» θα ζητήσουν οι δικηγόροι της

Εύα Καϊλή: «Αποφυλάκιση χωρίς περιορισμούς» θα ζητήσουν οι δικηγόροι της

«Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή επειδή αποτελεί τρόπαιο για τη βελγική δικαιοσύνη» λέει ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί.

Η Εύα Καϊλή, μετά την αποφυλάκιση του Μαρκ Ταραμπέλα, είναι η μόνη κατηγορούμενη για το

Qatargate που παραμένει στη φυλακή. Ο Βέλγος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, επιμένει στην αθωότητά της και λέει ότι μαζί με τον Έλληνα δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, θα ζητήσουν την αποφυλάκισή της χωρίς περιορισμούς.

«Η κυρία Καϊλή έχει ανακριθεί εδώ και δύο εβδομάδες για παραπάνω από 15 ώρες. Η κυρία Καϊλή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και σε όλες τις κατηγορίες των ανακριτών» επισημαίνει σε συνέντευξή του στο Euronews ο Σβεν Μαρί.

«Προφανώς υπάρχει πρόβλημα, διότι ούτε ο ανακριτής, ούτε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας, ούτε οι ανακριτές θέλουν να ακούσουν τις απαντήσεις της κυρίας Καϊλή. Βρίσκονται στο δικό τους τούνελ, θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, αλλά αυτές δεν είναι οι απαντήσεις που δίνει η κυρία Καϊλή» προσθέτει.

«Τρόπαιο για τη βελγική δικαιοσύνη η Εύα Καϊλή»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή επειδή αποτελεί τρόπαιο για τη βελγική δικαιοσύνη.

«Περιπτώσεις όπως της κυρίας Καϊλή θεωρούνται τρόπαιο ή σύμβολο. Όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, ένας ποδοσφαιριστής σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν η κυρία Καϊλή εδώ σηκώνεται ως σύμβολο για να πει ότι ακόμη και αν έχετε υψηλά αξιώματα, θα παραμείνετε στη φυλακή. Και είναι ειδικά για να πει στους άλλους βουλευτές, μην είστε διεφθαρμένοι γιατί θα πάτε στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα» λέει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ