Αυτό είναι το μοντέλο που παράτησαν νεκρό έξω απο νοσοκομείο

Απίστευτη υπόθεση

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει ο θάνατος του 24χρονου μοντέλου Christy Giles στο Λος Άντζελες το οποίο άγνωστοι παράτησαν νεκρό έξω από νοσοκομείο της πόλης με τον σύζυγό της να καταγγέλλει ότι της είχαν κάνει ένεση με ηρωίνη.

  • Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, έξω από το ίδιο νοσοκομείο παράτησαν άγνωστοι και την κολλητή φίλη της 24χρονης, την 26χρονη Hilda Marcela Cabrales-Arzola, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δύο κοπέλες ήταν μαζί σε πάρτι τις ώρες σε αποθήκη στο Λος Άντζελες με μια φίλη τους να υποστηρίζει ότι μετά το πάρτι βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα στα δυτικά της πόλης.

Σύμφωνα με τον σύζυγο του 24χρονου μοντέλου τρεις μαυροφορομένοι άνδρες που φορούσαν μαντίλια ήταν αυτοί που την παράτησαν νεκρή έξω από το νοσοκομείο ενώ οι ίδιοι ήταν αυτοί που στη συνέχεια έφεραν σε κωματώδη κατάσταση την 26χρονη φίλη της.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι γνωρίζει ποιοι ήταν οι άνδρες με τους οποίους είχε φύγει η σύζυγός του. Όταν, δε, ανήρτησε στα social media τα ονόματά τους τότε εμφανίστηκαν γυναίκες που απάντησαν «είναι επικίνδυνοι και έχω λάβει πολλά μηνύματα από άλλες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από αυτούς».

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από