Χαμός στην έξοδο του Πέτρου Φιλιππίδη! «Να ντρέπεσαι να κυκλοφορείς μέχρι να ΠΕΘΑΝΕΙΣ» – Απειλές ΣΟΚ

Σε μία σπάνια εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας, απαθανατίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ε μία σπάνια εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας, απαθανατίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός, που αντιμετωπίζει μία κατηγορία για βιασμό και δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, περπατούσε στην περιοχή του Συντάγματος φορώντας καπέλο, γυαλιά ηλίου και προστατευτική μάσκα, όταν ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαθανατίστηκε την 1η Ιουλίου, για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνισή του, μετά τον σάλο που προέκυψε από τις επώνυμες καταγγελίες εναντίον του από συναδέλφους του. Καταγγελίες που διατυπώθηκαν στην αυγή του ελληνικού #MeToo και όπως φάνηκε στη συνέχεια, έσπασαν το φράγμα της σιωπής και οδήγησαν σε νέες καταγγελίες, μεταξύ των οποίων κάποιες που αφορούσαν κακουργήματα που δεν είχαν παραγραφεί.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήρθε αντιμέτωπος με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Πρόκειται για τις αναφορές που αφορούσαν σε κακουργήματα και δεν είχαν παραγραφεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από