ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Η οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο και σχεδόν σε καθημερινή βάση υπάρχουν φαινόμενα που θεωρούνται έως και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Μετά τους πρόσφατους πυροβολισμούς, μάλιστα, που υπήρξαν στην Εγνατία ο εισαγγελέας αποφάσισε να αναλάβει δράση μέσω των ομάδων.
Κάλεσε για σήμερα του εκπροσώπους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή προκειμένου να συζητήσουν με θέμα την αθλητική βία στην πόλη.
Στη συνέχεια και αφού ακούσει τι έχουν να πουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων, ο εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει διώξεις με βάση του πρόσφατους πυροβολισμούς, αλλά και άλλα περιστατικά που έχουν γίνει.