Τραμπ : «Νιώθω πολύ καλύτερα, θα νικήσουμε τον κορωνοϊό» – Νέο μήνυμα από το νοσοκομείο

Τραμπ : «Νιώθω πολύ καλύτερα, θα νικήσουμε τον κορωνοϊό» – Νέο μήνυμα από το νοσοκομείο

Ακόμα ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται για 24 και πλέον ώρες, έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Ακόμα ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται για 24 και πλέον ώρες, έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, έχοντας νοσήσει από κοροναϊό.

Σε μια στιγμή που οι αντικρουόμενες δηλώσεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του αμερικανού προέδρου προκαλούν σύγχυση και εντείνουν την ανησυχία, ο ίδιος με βίντεο που ανήρτησε στο twitter ενημερώνει πως «νιώθει πολύ καλύτερα».

Ωστόσο, στο τεσσάρων λεπτών βίντεο, προσθέτει πως η σοβαρότητα της κατάστασής του πιθανότατα θα γίνει εμφανής τις επόμενες μέρες.

«Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη» λέει ξεκινώντας το βίντεο.

Όμως συμπληρώνει πως «δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ημέρες, υποθέτω ότι αυτό είναι το πραγματικό τεστ».

Κλείνοντας θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον αμερικανικό λαό, λέγοντας πως «θα νικήσουμε αυτόν τον κοροναϊό ή όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάσετε».

Σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές πότε έχει βιντεοσκοπηθεί το μήνυμα, ωστόσο το σίγουρο είναι πως έγινε μέσα στο νοσοκομείο Walter Reed, όπου φαίνεται να κάθεται σε ένα μεγάλο τραπέζι και να φοράει σακάκι, χωρίς γραβάτα.

«Η Μελάνια είναι πολύ καλά»

Παράλληλα ενημερώνει τους πολίτες και για την πορεία της υγείας της συζύγου του, Μελάνια Τραμπ, λέγοντας πως και εκείνη είναι «πολύ καλά».

«Η πρώτη μας κυρία τα πάει πολύ καλά… Η Μελάνια το χειρίζεται πολύ καλά. Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει, είναι ελαφρώς νεότερη από εμένα. Λίγο. Και επομένως, απλά γνωρίζουμε την ασθένεια, γνωρίζουμε την κατάσταση με την ηλικία σε σχέση με τους νεότερους» συμπληρώνει.

«Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο» υπογραμμίζει αναφερόμενος στην πορεία της υγείας της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ