Ντέρμπι στη Βραζιλία

Οι σημερινές επιλογές για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Ενδιαφέρον είναι το μενού αγώνων στο σημερινό (10/07) κουπόνι στοιχήματος. Για ποντάρισμα σε στοιχηματικες εταιριες τα βλέμματα τραβάει μια επιλογή με αξία από τη Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Βεζένκοφ από τη Σύρο (vid)

16η αγωνιστική

*Ντέρμπι γνωστό και ως «Encontro das Nações».

*Αήττητη η Φλαμένγκο στα εννέα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Κορίνθιανς, έχοντας οκτώ νίκες και μια ισοπαλία.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Μπόκα Τζούνιορς, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Χαμένο πέναλτι για τους Αργεντίνους στο 32ο λεπτό.

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Κορίνθιανς, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, χωρίς να έχει πετύχει και κάποιο τέρμα. Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα φιλοξενήθηκε από τη Μπόκα Τζούνιορς, στη ρεβάνς του 0-0 για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα και πάλι, αν και οι Αργεντίνοι έχασαν και πέναλτι με τον Μπενεντέτο. Έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, εκεί όπου ήταν πιο εύστοχη (5-6) και πήρε την πρόκριση.

Στα προημιτελικά θα βρει απέναντί της τη Φλαμένγκο, σε έναν βραζιλιάνικο εμφύλιο. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από τη Φλουμινένσε, την περασμένη εβδομάδα. Ποντάρει στο εντός έδρας αήττητο των 18 αγώνων, όπου και μετράει χαρακτηριστικά δώδεκα νίκες και έξι ισοπαλίες. Την ερχόμενη Τρίτη, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σάντος, στη ρεβάνς της επικράτησης με 4-0 για τους «16» του κυπέλλου.

Εκτός μάχης για την αποψινή αναμέτρηση βρίσκονται οι Μαϊκόν, Φάγκνερ, Ρενάτο Αουγκούστο και Ζούνιορ Μοράες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Κορίνθιανς Στατιστικά

*No Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 7-1 επί της Ντεπόρτες Τολίμα, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Πέδρο (5′, 47′, 67′, 79′), Κινιόνες (αυτ. 20′), Μπαρμπόσα (56′) και Ματέους Φράνκα (73′), δεχόμενη προσωρινά τη μείωση σε 4-1 στο 63ο λεπτό.

Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Φλαμένγκο, σε όλες τις διοργανώσεις. Το βράδυ της Τετάρτης, η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ υποδέχθηκε τη Ντεπόρτες Τολίμα, στη ρεβάνς της νίκης με 0-1 για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, την οποία και συνέτριψε με 7-1. Ούσα με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, έκανε ότι ήθελε την αντίπαλό της και με εξαίρεση το τέρμα που δέχθηκε, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Κάπως έτσι, πήρε και την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα βρει απέναντι της την αποψινή της αντίπαλο. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από το διπλό 1-2 που πανηγύρισε στην έδρα της Σάντος, την περασμένη εβδομάδα. Παραμένει όμως χαμηλά και προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά από τις πιο πάνω ομάδες. Ηττήθηκε στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (2-0-4). Την ερχόμενη Τρίτη, υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μινέιρο, από την οποία είχε ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου.

Παρελθόν από τις τάξεις θα αποτελέσει ο Ουίλιαν Αράο, που την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Τουρκία, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ. Ντιέγκο και Τιάγκο Μάια διεκδικούν μια θέση στο χώρο του κέντρου. Αναμένεται να πάρουν ανάσες οι Νταβίντ Λουίζ, Ντε Αρασκαέτα και Φιλίπε Λουίς.

Φλαμένγκο Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Μπορεί να προέρχεται από σπουδαία πρόκριση επί της Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο η εικόνα της Κορίνθιανς δεν είναι καθόλου καλή τελευταία, μένοντας «άσφαιρη» εδώ και τέσσερα ματς. Σε ανοδική πορεία η Φλαμένγκο, μπορεί να παίξει με κάποιες αλλαγές απόψε, ωστόσο έχει πάρει τον «αέρα» της αντιπάλου της στα πρόσφατα μεταξύ τους. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 1.70.

Δείτε την ανάλυση του αγώνα και των υπόλοιπων παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

Πηγή: betarades.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από