Γερμανικά γκολ & ελληνικές κάρτες

Γράφουμε ταινίες εδώ στην στήλη, οσκαρικό το σενάριο με το οποίο χάθηκε το Over 3 στην Σαμσούντα, με το σκορ στο 2-0 από το 7ο λεπτό! Μας τα γύρισε η τύχη κοντά στα μεσάνυχτα όταν η Μαν. Γιουνάιτεντ γύρισε το ματς με γκολ offside στο 90+3′ για να πληρώσει το 1 & Under 4.5. Δίχως δράμα, από ημίχρονο επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στο Κόμο για γράψει +28 μονάδες ο απολογισμός της Παρασκευής.

Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν
Μέτριες οι τελευταίες εμφανίσεις της Βόλφσμπουργκ, αλλά παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα, βρίσκει δίχτυα σταθερά από τις 26 Οκτωβρίου! Ανασταλτικά είναι το πρόβλημα των “λύκων”, δέχθηκαν 9 γκολ στα 4 τελευταία εντός, τα οποία είχαν σύνολο 21 τέρματα!

Η Λεβερκούζεν προβλημάτισε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο απέναντι στην Κολωνία, αλλά θυμήθηκε τον περσινό εαυτό της, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις (2-2) και πήρε την πρόκριση στην παράταση! Σκόραραν και τα δύο φορ της, ο Βιρτς παραμένει σε world class επίπεδο, αλλά η άμυνα δεν εμπνέει ασφάλεια. Κατάλληλο ματσάρισμα για πολλά γκολ, στον 1ο γύρο οι “ασπιρίνες” γύρισαν το ματς σε 4-3! Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Καϊσέρισπορ – Κόνιασπορ
Σαν τελικός το σημερινό παιχνίδι για την Καϊσέρισπορ, η οποία άρεσε στο ντεμπούτο του νέου κόουτς, αλλά δεν πήρε αυτό που άξιζε. Η Κόνιασπορ ταξιδεύει με καλή ψυχολογία μετά τις δύο κολλητές εντός έδρας νίκες (στο 3-1) και με επιθετικό ρυθμό, ενώ ξεκουράστηκαν οι βασικοί στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου.

Η ανάγκη νίκης των γηπεδούχων και η τάση των φιλοξενούμενων σε πίεση ψηλά δημιουργεί συνθήκη για ανοιχτό ματς. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.22, combo που επιβεβαιώθηκε στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους.

Αθλέτικ – Χιρόνα
Ασταθής στο ανασταλτικό κομμάτι εδώ και αρκετές εβδομάδες η Αθλέτικ, από τα 10 τελευταία παιχνίδια της κράτησε το μηδέν πίσω μόνο με τη μικρούλα Λογρονιές και στο τελευταίο εντός με τη Λεγανές, η οποία είχε τρεις δυνατές στιγμές να σκοράρει.

Η Χιρόνα ήταν αρκετά παραγωγική τη Δευτέρα στη νίκη επί της Λας Πάλμας (2-1), “καθάρισε” το μυαλό της με την ολοκλήρωση του Champions League και ταξιδεύει στο Μπιλμπάο με αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να πληγώσει την άμυνα των Βάσκων. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.05, πλήρωσε και στα 6 τελευταία μεταξύ τους.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
Αποδεκατισμένος πήγε στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ, το αίτημα αναβολής δεν πέρασε και θα χρειαστεί να παίξει με περιορισμένες επιλογές. Στα χαφ ο Σβαμπ θα χρειαστεί να βγάλει 90λεπτο, αφού οι άλλες επιλογές είναι οι εκτός ρυθμού Μεϊτέ & Πένια.

Θα χρειαστεί να δώσει πολλές μάχες ο Αυστριακός, στο κομμάτι της έντασης υστερεί φέτος και είναι πιθανό να κάνει αρκετά φάουλ. Επιλογή λοιπόν το να δεχθεί κάρτα ο Σβαμπ σε απόδοση 3.40.

Βόλος – Παναιτωλικός
Με ένταση αναμένεται το ματς στο Πανθεσσαλικό, μετά τα όσα (διαιτητικά) συνέβησαν στο ματς του 1ου γύρου. Τότε οι Θεσσαλοί έπαιξαν με παίκτη παραπάνω από το 26′ και νίκησαν (0-1) με πέναλτι στο 90′. Στο περσινό μεταξύ τους στο Αγρίνιο υπήρξαν εκατέρωθεν αποβολές.

Ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα με τις περισσότερες αποβολές (6) στη λίγκα, ο Βόλος ακολουθεί με 5. Διαιτητής του αγώνα ο Παπαπέτρου που έχει καταλογίσει 5 πέναλτι στο πρωτάθλημα. Ποντάρισμα ρίσκου το να καταλαγιστούν πέναλτι & κόκκινη κάρτα στο ματς, σε απόδοση 7.40.

Παρολί
Τρεις επιλογές από Αγγλία, Ιταλία & Ισπανία, σε παρολί αξίας 5.55.

Έβερτον – Μπόρνμουθ

Στα καλύτερά της η Έβερτον με το Μόγιες στα ηνία, ηρέμησε βαθμολογικά στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά βρήκε κι έκανε στο νικηφόρο σερί. Η Μπόρνμουθ άρεσε ακόμα και στην ήττα από τη Λίβερπουλ, παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, πιέζει ψηλά, είναι ικανή να εκθέσει τους πιο αργούς γηπεδούχους. Τον Αύγουστο έκανε επική ανατροπή στο Γκούντισον Παρκ, ήταν σαφώς ανώτερη και στην εντός έδρας επικράτηση πριν ένα μήνα. Άξια εμπιστοσύνης η καλοδουλεμένη ομάδα του Ιραόλα, χρήσιμη η κάλυψη, επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85.

Έμπολι – Μίλαν

Η Έμπολι συμπλήρωσε 8 ματς δίχως νίκη (0-2-6) με την 4αρα από τη Γιουβέντους, αλλά βρήκε δίχτυα και στα 7 τελευταία! Το έκανε στο Τορίνο, στο Σαν Σίρο με την Ίντερ,, στο Μπέργκαμο. Πιθανώς να το κάνει κι απέναντι στους “ροσσονέρι” που ναι μεν ενισχύθηκαν σημαντικά στη γραμμή κρούσης, αλλά με τον Κονσεϊσάο στον πάγκο έχουν ένα clean sheet σε 10 ματς. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

Ρεάλ – Ατλέτικο

Σπουδαίο derby madrileno στο “Μπερναμπέου”, με την Ατλέτικο να μειώνει στον πόντο την απόσταση από την κορυφή. Λαβωμένη η άμυνα της Ρεάλ, δύσκολα δεν θα απειληθεί από την ποιοτικότατη γραμμή κρούσης του Σιμεόνε. Ξεκουράστηκαν την Τετάρτη οι Μπαπέ, Μπέλιγχαμ για να είναι “ζουμεροί” στη μάχη τίτλου. Πιθανό το σενάριο να βρουν αμφότερες από ένα γκολ, όπως συνέβη και στα 8 τελευταία ντέρμπι, θα κλείσουμε το παρολί με το Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Προγνωστικά Στοιχήματος
15:00 | Καϊσέρισπορ – Κόνιασπορ ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.22)

16:30 | Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.05)

17:15 | Αθλέτικ – Χιρόνα ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.05)

Παρολί

17:00 | Έβερτον – Μπόρνμουθ ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.85)

19:00 | Έμπολι – Μίλαν ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.82)

22:00 | Ρεάλ – Ατλέτικο ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.65)

Παίκτες

20:00 | ΟΦΗ – ΠΑΟΚ ➡ Σβαμπ κάρτα (απόδοση 3.40)

Σκόρερ

22:00 | Ρεάλ – Ατλέτικο ➡ Ροδρίγο να σκοράρει (απόδοση 4.15)

“Μπόμπα”

17:00 | Βόλος – Παναιτωλικός ➡ Πέναλτι & κόκκινη κάρτα (απόδοση 7.40)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από