Ντερμπάρα στο Βόσπορο… με βούλες

Με καλή ψυχολογία πηγαίνουν στο ντέρμπι της Πόλης αμφότερες μετά τις ευρωπαϊκές νίκες, η Γαλατασαράι κέρδισε την Έλφσμποργκ (4-3) σε ματς «ροντέο» και η Μπεσίκτας «έκλεψε» το διπλό στο Λυών (0-1)

Πλήρωσαν τα ελληνικά γκολ σε ΟΑΚΑ & Λεωφόρο κι ο Πάλμερ για τη χθεσινή μας στήλη, αλλά ο κυριακάτικος απολογισμός έγραψε -10 μονάδες. Στον κουβά το διπλό της Ατλέτικο, το παρολί και το χινάρι στο Λονδίνο με αμφιλεγόμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Γαλατασαράι – Μπεσίκτας

Με καλή ψυχολογία πηγαίνουν στο ντέρμπι της Πόλης αμφότερες μετά τις ευρωπαϊκές νίκες, η Γαλατασαράι κέρδισε την Έλφσμποργκ (4-3) σε ματς «ροντέο» και η Μπεσίκτας «έκλεψε» το διπλό στο Λυών (0-1).

Το ματς όμως έχει φαβορί. Η Γαλατασαράι έχει τρομακτικά διαστήματα στο γήπεδό της και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει μεγάλο προβάδισμα στην κούρσα τίτλου. Ανασταλτικά όμως συχνά γίνεται άναρχη η “τσιμ-μπομ” και η Μπεσίκτας έχει και την ταχύτητα και την εμπειρία με Ιμόμπιλε και Ράφα Σίλβα να χτυπήσει στο transition. Βασική επιλογή στο Βόσπορο το 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Έξτρα επιλογή ρίσκου από το Αλί Σαμί Γιεν το να καταλογιστεί πέναλτι και για τις δύο ομάδες σε απόδοση 18.00. Θα έχει ρυθμό το παιχνίδι και αρκετές επισκέψεις εντός περιοχής εκατέρωθεν. Μετά από 9 αγωνιστικές, η Γαλατασαράι έχει κερδίσει 2 πέναλτι στην Super Lig κι έχει παραχωρήσει 4. Η Μπεσίκτας έχει 5/5 πέναλτι με Ιμόμπιλε στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε από την άσπρη βούλα και στο μεταξύ τους Σούπερ Καπ ο Ιταλός στράικερ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Γαλατασαράι – Μπεσίκτας  ➡ 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 1.87)

“Μπόμπα”

19:00 | Γαλατασαράι – Μπεσίκτας  ➡ Πέναλτι και για τις δύο ομάδες (απόδοση 18.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από