Υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Bethome.gr! Χθες ξεκινήσαμε καλά, καθώς επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 (1.81) στο Ρεμς – Μπρεστ (1-2), ωστόσο δεν βγήκε το ρίσκο που πήραμε με την Ισοπαλία (3.35) στο ντέρμπι της Λανς με τη Λιλ, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δις στις καθυστερήσεις και να παίρνουν το παιχνίδι (0-2).

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ και πάλι με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, τις οποίες πάμε να δούμε πιο αναλυτικά.

Νις – Μονακό Προγνωστικά
Μεγάλο ντέρμπι της Κυανής Ακτής, αλλά με ξεκάθαρο φαβορί. Και αυτό είναι η Μονακό, η οποία είναι εξαιρετική στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις και παραμένει αήττητη, την ώρα που η Νις προβληματίζει αρκετά και ψάχνει σανίδα σωτηρίας. Επιλογή μου αποτελεί το Διπλό σε απόδοση 2.10.

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά
Ξεμούδιασε η Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα και τώρα, με την ψυχολογία στα ύψη, θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, στο παιχνίδι που περίμενε πως και πως από το ξεκίνημα της σεζόν. Μπορεί να μην πείθει πλήρως η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Περιμένω σκορ και θέαμα, με την επιλογή μου να είναι το Over 3 σε απόδοση 1.80.

πηγή: bethome.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από