Καλή η Βούρτσμπουργκ, καλύτερη η Μπάγερν

Καλημέρα σας. Η Μούρθια ήταν όσο σοβαρή έπρεπε, αν και είχε και αυτή τα «νεκρά» της διαστήματα, και εν τέλει νίκησε την Τζιρόνα, με 82-75, χθες, στην Καταλονία. Με αυτό το σκορ επιβεβαιώθηκε η επιλογή μας στο παμε στοιχημα, για την επικράτηση της φιλοξενούμενης ομάδας και το να μείνει το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη κάτω από τους 80 πόντους.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την Ισπανία θα επιστρέψουμε στη Βαυαρία, για μία αναμέτρηση για την Μπουντεσλίγκα.

Μπάγερν Μονάχου – Βούρτσμπουργκ Προγνωστικά

Από σπουδαία νίκη, με υπερπροσπάθεια, έρχεται η Μπάγερν, με 84-80 επί του Ολυμπιακού, την Παρασκευή, για την Ευρωλίγκα, χάρη στον εκπληκτικό Κάρσεν Έντουαρντς (30π). Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί σεζόν καριέρας και αυτός είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του συγκροτήματος του Γκόρντον Χέρμπερτ, έχοντας βοήθειες από κυρίως από τους Σαμπάζ Νέιπιερ, Ντέβιν Μπούκερ και Νικ Ουέιλερ-Μπαμπ.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Βούρτσμπουργκ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και επιθετικά δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της. Μάλιστα, μετρά πέντε επικρατήσεις στα έσχατα έξι σε όλες τις διοργανώσεις και σε καμία εξ αυτών δεν έχει μείνει κάτω από τους 78 πόντους, δείγμα του υψηλού ρυθμού στον οποίον αγωνίζεται.

Αυτό θα ζητήσουμε και σήμερα, διότι αν η Βούρτσμπουργκ πιάσει το όριο των 78 τότε το Over 160,5 πόντοι δύσκολα δε θα έρθει. Θα τσιμπήσουμε λίγο την απόδοση βάζοντας και τον «άσο» στην εξίσωση, μιας και η Μπάγερν είναι πολύ ανώτερη της αντιπάλου της,  για να πάρουμε το πολύ θελκτικό 2,40. 

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από