O πελάτης του Τσόλο και τα ελληνικά γκολ

O πελάτης του Τσόλο και τα ελληνικά γκολ

H κάρτα που δεν έδωσε ο Μαρτίνες στον Βάσκες στο 90+2′ του χθεσινού clasico έκρινε και το πρόσημο της σαββατιάτικης στήλης. Στις -23.5 μονάδες έκλεισε, με παταγώδες ταμείο στο Χ2 & Over 1.5 της Μπαρσελόνα και χορταστικό ταμείο για το combo στο Μπρέντφορντ – Ίπσουιτς.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Χάθηκε όμως το Over 3 και το σκοράρισμα του Γουότκινς στο Μπέρμιγχαμ, χάθηκε και η “μπόμπα” παρότι η Μότορ προηγήθηκε δις, χάθηκε και το παρολί στην 3η επιλογή καθώς το ματς στις Σέρρες έμεινε παραδόξως στο 1-0.

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης
Προβλημάτισε η Μπέτις την Πέμπτη στην φιλοξενία της Κοπεγχάγης (1-1) και συνολικά είναι αρκετά ασταθής στο ξεκίνημα της σεζόν. Αποδυναμωμένη δημιουργικά πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι καθώς Λο Σέλσο και Ίσκο είναι τραυματίες.

Η Ατλέτικο έπεσε θύμα διατητικής κλοπής την Τετάρτη, ήταν καλή η εμφανισή της απέναντι στη Λιλ, αρκετά δημιουργική (2.35 xGoals). Ταξιδεύει πεισμωμένη στην Σεβίλλη για να επιβεβαιώσει την εξαιρετική της παράδοση απέναντι στους “βερδιμπλάνκος”. Δεν έχει χάσει στα 10 τελευταία μεταξύ τους (8-2-0) και ο Σιμεόνε έχει πελατειακές σχέσεις με τον Πελεγκρίνι. Δεν έχει κερδίσει ποτέ ο Χιλιανός σε 12 ματς (0-4-8). Επιλογή το διπλό στο αξιόλογο 2.40.

Παναθηναϊκός – Άρης
Κομβικό το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και κυρίως για τον Αλόνσο, ο οποίος αν δεν κερδίσει τον Άρη είναι πιθανό να αποχαιρετήσει σύντομα την Ελλάδα. Οφείλει να καταστρώσει επιθετικό πλάνο ο Ουρουγουανός τεχνικός και το αμυντικό του transition είναι πολύ προβληματικό.

Ο φετινός Άρης δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του Μάντζιου, παίζει με πιο δημιουργικούς προσανατολισμούς καθώς διαθέτει μία ποιοτική τριάδα στη μεσαία γραμμή. Προβλέπουμε παιχνίδι με μεγάλες στιγμές εκατέρωθεν και το Goal/Goal σε απόδοση 1.91 αξίζει ποντάρισμα.

Καλλιθέα – Ατρόμητος
H Καλλιθέα ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στην Super League, παρά τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε με τους “μεγάλους” της λίγκας. Άρεσε σε παιχνίδι μεταβάσεων και σήμερα αναμένεται να βρει χώρους απέναντι σε έναν Ατρόμητο που θέλει να βγάλει αντίδραση στις τρεις σερί ήττες και που είναι ευάλωτος πίσω, κάτι που αποτυπώνεται και στα 0 clean sheets του στην σεζόν. Ως ευκαιρία νίκης βλέπουν την περίσταση και οι δύο ομάδες και τα ματς φέτος στη Λεωφόρο είχαν γρήγορο ρυθμό. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μεγάλα τα ανασταλτικά προβλήματα της Γουέστ Χαμ, έχει εκτεθεί σε κάθε δυνατό παιχνίδι της σεζόν. Η Γιουνάιτεντ έχει βελτιωμένη εικόνα μετά τη διακοπή, αλλά προέρχεται από κουραστικό ταξίδι και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, ούτε απέναντι σε προβληματικό αντίπαλο. Δεν αναμένεται τακτικό ρίσκο από κάποια πλευρά, αφού λείπει η αυτοπεποίθηση εκατέρωθεν, αξίζει το ρίσκο στο Χ σε απόδοση 3.75.

Τσέλσι – Νιουκάστλ
Ξεκουράστηκε ο Πάλμερ, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα καθώς είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και είναι παίκτης πάστας από αυτούς που δίνουν απαντήσεις στις άσχημες εμφανίσεις. Όπως αυτή που πραγματοποίησε στο Άνφιλντ. Στα 14 τελευταία παιχνίδια του στο Στάμφορντ Μπριτζ για την Πρέμιερ Λιγκ έχει σημειώσει 18 γκολ! Οπότε το 2.10 να σκοράρει είναι επιλογή.

Έξτρα ποντάρισμα από το Λονδίνο το να δεχθεί κάρτα ο Χολ σε απόδοση 4.00. Προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι ο αριστερός μπακ της Νιουκάστλ, θα θελήσει να δείξει πράγματα στην επιστροφή του στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δυναμικός στις ενέργειές του, συχνά απρόσεκτος, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους ταχύτατους εξτρέμ των “μπλε”. Πήρε κάρτα και στα δύο τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ, πήρε και με την Under-21 ενδιάμεσα.

Παρολί
Τρεις επιλογές από Αγγλία & Ελλάδα σε παρολί αξίας 5.56.

Πρώτη επιλογή το διπλό (1.85) στο Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ. Απογοητεύει η Κρίσταλ Πάλας στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, έχει ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα και πλέον υπάρχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Η Τότεναμ ξεκούρασε πάικτες την Πέμπτη και αναμένεται να επιβάλλει τον ρυθμό της στο Σέλχαστ Παρκ. Αν είναι υποτυπωδώς εύστοχη θα επιβεβαιώσει τη θετική παράδοση στο ντέρμπι, θα στηρίξουμε το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει,.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Under 4.5 (1.72) στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ. Με πληγωμένη αυτοπεποίθηση και πληγωμένο ρόστερ πηγαίνει στη μεγάλη μάχη η Άρσεναλ, οι απουσίες των Σαλιμπά, Όντεγκααρντ και η ενδεχόμενη του Σάκα αλλοιώνουν την εικόνα της. Η Λίβερπουλ βγάζει σοβαρότητα με τον Σλοτ στα ηνία, έχει πολλούς πρωταγωνιστές σε καλό μομέντουμ και έχει δείξει ότι μπορεί να κοντρολάρει το ματς.

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 2.5 (1.75) στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Στο timing που πατούν γκάζι οι ομάδες του Λουτσέσκου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, είχε στιγμές που έδειξε να έτοιμος να ξεσπάσει στις δύο ισοπαλίες απαιτητικών αγώνων μετά τη διακοπή. Τρομερή η παράδοση που έχει στην Τούμπα απέναντι στους Κρητικούς, τους κέρδισε στα 10/11 τελευταία παιχνίδια εκεί, όλες οι νίκες του συνδυάστηκαν με 3+ γκολ ενεργητικό!

Προγνωστικά Στοιχήματος
18:00 | Παναθηναϊκός – Άρης ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.91)

19:30 | Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης ➡ 2 (απόδοση 2.40)

21:30 | Καλλιθέα – Ατρόμητος ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.20)

Παρολί

16:00 | Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ ➡ 2 (απόδοση 1.85)

18:30 | Άρσεναλ – Λίβερπουλ ➡ Χ2 & Under 4.5 (απόδοση 1.72)

21:00 | ΠΑΟΚ – ΟΦΗ ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.75)

Χινάρι

16:00 | Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ➡ Χ (απόδοση 3.75)

Παίκτες

16:00 | Τσέλσι – Νιουκάστλ ➡ Χολ κάρτα (απόδοση 4.00)

Σκόρερ

16:00 | Τσέλσι – Νιουκάστλ ➡ Πάλμερ να σκοράρει (απόδοση 2.10)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ