Σούπερ clasico & βάσκικο θέαμα

Σούπερ clasico μας περιμένει απόψε στο «Μπερναμπέου» με τις δύο πλευρές να προέρχονται από εντυπωσιακές ευρωπαϊκές νίκες

Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί της στήλης, 0/2 επιλογές για -50 μονάδες έγραψε στο χθεσινό πρόγραμμα, αφού η Πιαστ “γκέλαρε” εντός έδρας (3-3) και το Τορίνο – Κόμο έμεινε στο 1-0.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρσελόνα

Σούπερ clasico μας περιμένει απόψε στο «Μπερναμπέου» με τις δύο πλευρές να προέρχονται από εντυπωσιακές ευρωπαϊκές νίκες και την Ρεάλ να έχει τη βαθμολογική πίεση καθώς αν χάσει θα βρεθεί στο -6.

Η “βασίλισσα” παραμένει άρρυθμη, στηρίζεται στις εξάρσεις των αστέρων της, δεν πείθει ούτε στις νίκες της. Δέχεται σταθερά πολλές φάσεις και σήμερα λείπει ο Κουρτουά για να διορθώσει τις ανορθογραφίες. Κομβικός ο Βέλγος και στην ανατροπή της Τρίτης με την Ντόρτμουντ, η οποία φοβήθηκε να παίξει στα ίσια και μετά την ανάπαυλα.

Ο Φλικ δεν πρόκειται να σηκώσει το πόδι από το γκάζι, την Τετάρτη εξέθεσε την πρώην ομάδα του και θα πιέσει τους Μαδριλένους ως το τέλος με τη μεσαία του γραμμή να έχει γεμίσει με τις επιστροφές των Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Όλμο. Περισσότεροι οι φορμαρισμένοι πρωταγωνιστές στην πλευρά των “μπλαουγκράνα”, Γιαμάλ-Ραφίνια-Λεβαντόφσκι βρίσκονται με κλειστά μάτια, πιθανώς να εκθέσουν και την άμυνα του Αντσελότι. Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Έξτρα ποντάρισμα από τη Μαδρίτη το να δεχθεί κάρτα ο Βάσκες σε απόδοση 4.33. Ο “στρατιώτης” της Ρεάλ καλείται πλέον να καλύψει το κενό του Καρβαχάλ στο δεξί άκρο της άμυνας και στο Βίγκο όπου ξεκίνησε βασικός “κιτρινίστηκε”. Το έργο του απόψε είναι τρομερά απαιτητικό απέναντι στον “σεληνιασμένο” Ραφίνια, θα χρειαστεί να κάνει κυνικά μαρκαρίσματα για να κόψει τη φόρα του Βραζιλιάνου.

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ

Με υψηλή αυτοπεποίθηση αμφότερες, προέρχονται από σημαντικές νίκες και με τον τρόπο που αγωνίζονται προμηνύεται χορταστικό παιχνίδι στο Villa Park. Ψηλά οι γραμμές των δύο Βάσκων τεχνικών, παίζουν γρήγορα, κάθετα, την περασμένη σεζόν Έμερι & Ιραόλα μας χάρισαν δύο αναμετρήσεις με 4 γκολ, 3-1 στο Μπέρμιγχαμ και 2-2 στη νότια ακτή. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Έξτρα ποντάρισμα από το Villa Park το να σκοράρει ο Γουότκινς σε απόδοση 2.32. Ο διεθνής στράικερ της Άστον Βίλα επέστρεψε με γκολ από τη διακοπή των εθνικών ομάδων και την Τρίτη ξεκουράστηκε, έπαιξε ένα μισαώρο απέναντι στην Μπολόνια. Είδε τον backup Ντουράν να σκοράρει ξανά, έχει έντονο ανταγωνισμό και οφείλει να απαντήσει. Πέρσι σκόραρε στην έδρα της Μπόρνμουθ, ενώ στο εντός έδρας ταλαιπώρησε τρομερά τα στόπερ των “κερασιών”.

Μπρέντφορντ – Ίπσουιτς

Σαφές φαβορί στον αγώνα η Μπρέντφορντ, η οποία είναι ιδιαιτέρως παραγωγική στο γήπεδό της κι ενισχυμένη με την επιστροφή του Γουισά. Ανασταλτικά όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ακόμα και με προβάδισμα στα χέρια της, άλλωστε δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το Gtech είναι το γήπεδο με τα περισσότερα γκολ (17 σε 4 ματς) στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Κρακόβια – Μότορ

Ανύπαρκτη επιθετικά η Κρακόβια στην εντός έδρας ήττα από τη Λεχ Πόζναν (0-2), επιβεβαίωσε ότι της ταιριάζουν περισσότερο τα εκτός έδρας, όταν βρίσκει χώρους για κόντρα. Είναι γενικά ασταθής ομάδα, διόλου αξιόπιστη ως φαβορί και η Μότορ είναι ικανή για τη ζημιά, σκοάρει με ευκολία και στο τελευταίο της ταξίδι άλωσε το Πόζναν (1-2). Επιλογή ρίσκου το 2 & Goal/Goal σε απόδοση 8.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Τουρκία, Αγγλία & Ελλάδα σε παρολί αξίας 5.05.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.70) στο Κασίμπασα – Σαμσουνσπόρ. Η Κασίμπασα ανέκτησε αυτοπεποίθηση με το κυριακάτικο διπλό, αλλά στα τελευταία εντός έδρας που είχε υποχρέωση νίκης παρουσίασε δημιουργικό έλλειμμα. Στην Σαμσουνσπόρ επικρατεί ενθουσιασμός, σκοράρει με ευκολία και φέτος έχει αποτινάξει τα εκτός έδρας συμπλέγματα. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, υπάρχει μπόλικη ποιότητα εκατέρωθεν και οι σημερινοί φιλοξενούμενοι δεν θα παίξουν κλειστά. Τίιμες οι αποδόσεις στο αμφίσκορο.

Δεύτερη επιλογή το +1 ασιατικό (1.75) της Γουλβς στην έδρα της Μπράιτον. Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Μπράιτον προέρχεται από σπουδαίες νίκες, ενώ η Γουλβς είναι σε ασταμάτητο κατήφορο με την χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, οι “γλάροι” απέτυχαν να κερδίσουν στα δύο πρώτα εντός έδρας που ήταν το μεγάλο φαβορί και τρέχουν άσχημη παράδοση απέναντι σε ομάδες που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης. Η Γουλβς έχει τις δυνατότητες να παίξει πολύ καλύτερα και πηγαίνει με ένστικτο επιβίωσης στη νότια ακτή.

Τρίτη επιλογή το Over 2.5 (1.70) στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ. Ανεβασμένος ο Πανσερραϊκός στα χέρια του Φεράντο, αναρριχήθηκε στη βαθμολία με τα διπλά σε Λαμία και Βόλο και δεν θα παίξει “ταμπούρι” απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν το έκανε ούτε στην Τούμπα, ούτε στο ΟΑΚΑ. Διαθέτει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές (Μπετανκόρ, Σαλασάρ) για να απειλήσει την ΑΕΚ που οφείλει να βγάλει αντίδραση, αλλά συνηθίζει να επιτρέπει φάσεις στους “μικρούς”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

17:00 | Μπρέντφορντ – Ίπσουιτς  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρσελόνα  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.00)

Παρολί

16:00 | Κασίμπασα – Σαμσουνσπόρ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.70)

17:00 | Μπράιτον – Γουλβς  ➡ Γουλβς +1 ασιατικό (απόδοση 1.75)

20:00 | Πανσερραϊκός – ΑΕΚ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.70)

Παίκτες

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρσελόνα  ➡ Βάσκες κάρτα (απόδοση 4.33)

Σκόρερ

17:00 | Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ  ➡ Γουότκινς να σκοράρει (απόδοση 2.32)

“Μπόμπα”

15:45 | Κρακόβια – Μότορ Λούμπλιν  ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 8.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από