Ανεβαίνει το σκορ στο Μόναχο

Ανεβαίνει το σκορ στο Μόναχο

Καλημέρα σας. Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε η Παρί, που άλωσε το Πριγκιπάτο, με το 87-80, χθες, επί της Μονακό. Οι γηπεδούχοι, παρότι έκαναν την ανατροπή, δε βρήκαν τις λύσεις στο φινάλε και ηττήθηκαν από τους συμπατριώτες τους. Το αρνητικό για εμάς είναι ότι αν και η αναμέτρηση πήγε όπως την περιμέναμε, δηλαδή σε γρήγορο τέμπο, η ήττα των Μονεγάσκων δε μας επέτρεψε να πάμε στο ταμείο στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Μένουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά από τη Γαλλία θα πάμε στη Γερμανία.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Πολύ ελκυστική είναι η φετινή έκδοση της Μπάγερν υπό τον Γκόρντον Χέρμπερτ. Ειδικά όταν οι δύο περιφερειακοί της, ο Κάρσεν Έντουαρντς και ο Σαμπάζ Νέιπιερ, είναι σε καλή κατάσταση, τότε συμβαίνουν πολλά και ωραία πράγματα στο παρκέ. Κάτι τέτοιο έγινε με την Παρί, στο 109-107, της προηγούμενης εβδομάδας, στο Μόναχο, με το ντουέτο να σημειώνει συνολικά 59 πόντους!

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη του στο φινάλε του αγώνα της Κωνσταντινούπολης, με τον Εβάν Φουρνιέ από ωραίος να γίνεται μοιραίος, με δύο άστοχα σουτ στο τελευταίο δίλεπτο και ισάριθμα λάθη. Ο Γάλλος σταρ, που ήταν σε καλό μομέντουμ, δε φοβήθηκε, πήρε την ευθύνη, αλλά δε δικαιώθηκε, στην ήττα του με 91-89, από την Αναντολού Έφες, την Παρασκευή. Πάντως, οι Πειραιώτες δείχνουν ότι μπορούν με ευκολία να ξεπεράσουν τους 80 πόντους.

Με την Μπάγερν να παίζει σε πολύ γρήγορο τέμπο και τον Ολυμπιακό να είναι παραγωγικός, η επιλογή μας είναι το Over 160,5 πόντοι, στο 2,00. Αν κάποιος θέλει να ανεβάσει την απόδοση, τότε μπορεί να συνδυάσει αυτήν την πρόταση με το «διπλό», μια και οι Πειραιώτες μετρούν επτά σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας επί των Βαυαρών, ή να ζητήσει να σημειώσουν αμφότερες οι ομάδες τουλάχιστον 80 πόντους!

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ