Η χειρότερη άμυνα της Ekstraklasa

Η χειρότερη άμυνα της Ekstraklasa

Μόνο το σκοράρισμα του Ομοροδιόν πλήρωσε από τις χθεσινές επιλογές της στήλης κι έκλεισε αρνητικά (-57 μονάδες) ένα άσχημο στοιχηματικά ευρωπαϊκό τριήμερο. Χάθηκε το 1 & Over 2.5 της Πόρτο στο 2-0, χάθηκε και το Over 3 στο Καδίκιοι στο 1-1 από το 49ο λεπτό. Για να χαθεί το παρολί χρειάστηκε άστοχο πέναλτι του Ελ Κααμπί και 2.62 xGoals ξοδεμένα από την Λυών.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πιαστ – Λέχια

Η Πιαστ συνήλθε μετά τη διακοπή, ανέκτησε αυτοπεποίθηση με το πειστικό διπλό στο Κιέλτσε και είναι πολύ πιο ισορροπημένη ομάδα από τη Λέχια, η οποία εκτίθεται με υψηλή συχνότητα στις μεταβάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την χειρότερη άμυνα της Ekstraklasa, με 23 γκολ παθητικό σε 12 ματς, στα δύο τελευταία ταξίδια τους επέτρεψαν 2.96 & 3.37 xGoals, ενώ ενδιάμεσα αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από ομάδα της 3ης κατηγορίας. Επιλογή το το Πιαστ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.03.

Τορίνο – Κόμο

Εντυπωσιακή η αλλαγή φιλοσοφίας στην Τορίνο με το Βανόλι στον πάγκο, έχει γίνει ομάδα που προσφέρει θέαμα, παίζοντας με τακτική αφέλεια σε αρκετές περιπτώσεις, όπως την Κυριακή στην Σαρδηνία, όπου γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα με σκορ 2-3!

Η Κόμο του Φάμπρεγκας αρέσει δημιουργικά, σκόραρε και στα 5 τελευταία παιχνίδια της, 10 φορές σύνολο. Παίζει γρήγορα, είναι επικίνδυνη στις μεταβάσεις και μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο σκορ. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.35.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Πιαστ – Λέχια  ➡ Πιαστ -1 ασιατικό (απόδοση 2.03)

21:45 | Τορίνο – Κόμο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.35)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ