Ο ρυθμός και η Χαποέλ Ιερουσαλήμ

Μένουμε σε... ρυθμούς EuroCup.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Καλημέρα σας. Η Βενέτσια ήταν πολύ στιβαρή αμυντικά, το Αμβούργο πολύ άστοχο κι έτσι οι Ιταλοί επιβλήθηκαν με 80-68, χθες, στο Βενετία. Με αυτόν τον τρόπο δε βρήκε στόχο η επιλογή ρίσκου στο παμε στοιχημαμια και μπορεί οι γηπεδούχοι να κάλυψαν το χάντικαπ των 9,5 πόντων, αλλά το σκορ δεν ανέβηκε τόσο όσο το περιμέναμε και έτσι χάθηκε το Over 165,5 πόντοι.

Θα μείνουμε στο EuroCup και από την Ιταλία θα μεταφερθούμε στη Βουλγαρία.

Χαποέλ Ιερουσαλήμ – Κλουζ Ναπόκα Προγνωστικά

Πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι μετρά η Χαποέλ Ιερουσαλήμ, που έχει ανεβάσει στροφές σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία για την Ευρώπη ήταν στο «Αλεξάνδρειο» την Τετάρτη, επί του Άρη, με 78-68, με τον Τζάρεντ Χάρπερ να μοιράζει 15 ασίστ. Το μεγάλο πρόβλημα για τους Ισραηλινούς είναι ότι αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους, στο ουδέτερο Σαμόκοφ της Βουλγαρίας, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα τους.

Από την πλευρά της, η Κλουζ παίζει σε υψηλό τέμπο και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματά της. Την προηγούμενη Τρίτη διέλυσε τους Αμβούργο Τάουερς με 103-67, για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, και τέσσερις ημέρες αργότερα, συνέτριψε την Κονστάντα με 114-85, εντός έδρας, για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Έχει παίκτες με ταλέντο, που μπορούν να σκοράρουν και εκτός συστήματος.

Με βάση τα ανωτέρω, περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα πάει σε αρκετά υψηλό σκορ, αφού τόσο η Χαποέλ Ιερουσαλήμ, όσο και η Κλουζ δε φοβούνται να ανεβάσουν τον ρυθμό και να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Οπότε το ζητούμενο είναι η ευστοχία και από τις δύο ομάδες, και κυρίως από τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι είναι ποιοτικότεροι. Για αυτό θα πάμε στον «άσο» και θα τον συνδυάσουμε με το Over 164,5 πόντοι, στο 2,62.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Χαποέλ Ιερουσαλήμ – Κλουζ Ναπόκα: Χαποέλ Ιερουσαλήμ & Over 164,5 πόντοι (2,62)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από