Επιλογές με γκολ σε Βρετάνη και Μαδρίτη

Το Champions League συνεχίζεται...

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης…

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Bethome.gr! Μια από τις δυο επιλογές της στήλης επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά χθες. Αυτή ήταν το Goal/Goal & Over 2.5 (2.15) στην αναμέτρηση Μονακό – Ερυθρός Αστέρας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εντυπωσιακή νίκη με 5-1. Μας τα χάλασε όμως η Γιουβέντους (Άσσος στο 2.05), η οποία “αυτοκτόνησε” στο εντός με τη Στουτγκάρδη (0-1) και χάλασε τη δυάδα.

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ και πάλι με δυο αναμετρήσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπρεστ – Λεβερκούζεν Προγνωστικά

Αμφότερες έχουν το απόλυτο στα δυο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης και έρχονται από αήττητο στις υποχρεώσεις τους. Φαινομενικά, η Λεβερκούζεν είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς είναι πιο ποιοτικό σύνολο παρότι θα στερηθεί τον Μπονιφέις, όμως η Μπρεστ είναι επιθετική ομάδα και δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα και στους Γερμανούς. Επιλογή, το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ Προγνωστικά

Με βασικό όπλο την έδρα της θα παραταχθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, εκεί όπου συνεχίζει αήττητη για την ώρα, έτσι ώστε να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα απόψε και να ανέβει ψυχολογικά. Ξεκάθαρο φαβορί στο σετ αποδόσεων, όμως θεωρούμε ότι η μαχητική Λιλ θα της βάλει δύσκολα. Γι’ αυτό και θα πάω με το 2-3 Goals σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Μπρεστ – Λεβερκούζεν | Goal/Goal & Over 2.5 @ 1.98

22:00 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ | 2-3 Goals @ 2.00

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από