Σε τρομερή κατάσταση η Μπενφίκα

Σε τρομερή κατάσταση η Μπενφίκα

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το πρόγραμμα της Τετάρτης 23/10!

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν αρκετά ματς και θα στηριχθούμε σε ομάδες που τρέχουν σερί.

Πριν πάμε στην ανάλυση των αγώνων, θα γίνει ο χθεσινός απολογισμός. Σκόραραν και οι δύο ομάδες στο Μίλαν – Μπριζ, αλλά στα άλλα δύο προγνωστικά μας έλειψε από ένα γκολ. Το Παρί – Αϊντχόφεν έμεινε στο 1-1 και δεν εμφανίστηκε το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 και η Σπόρτινγκ, πέρασε από την Αυστρία και την έδρα της Στουρμ Γκρατς, αλλά με 2-0 και η νίκη της δεν συνδυάστηκε και με το over 2,5.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, όπου θα ποντάρουμε σε μια τριάδα με συνολική απόδοση 7,00. Not so bad…

Αταλάντα – Σέλτικ προγνωστικά

Αρκετά καλό το ξεκίνημα της Αταλάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Άρσεναλ, ήρθε η νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Σαχτάρ. Σήμερα οι Ιταλοί υποδέχονται την Σέλτικ και θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους, να φτάσουν τους επτά βαθμούς και να βρεθούν στις πρώτες θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από βαριά ήττα, αφού ακόμα δέχονται γκολ από την Ντόρτμουντ (7-1),  αλλά στην πρεμιέρα τους κέρδισαν πανεύκολα την Σλόβαν Μπρατισλάβας με 5-1. Με άλλα λόγια, στα δύο τους παιχνίδια σημειώθηκαν μόλις 14 γκολ!

Φαβορί για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι και θα τους στηρίξω, μαζί με το over 2,5 για να φτάσει η απόδοση στο 1,85.

Λειψία – Λίβερπουλ προγνωστικά

Μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόγραμμα της Λειψίας στο ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν στην Μαδρίτη με 2-1 από την Ατλέτικο και ακολούθως είδαν την Γιουβέντους να περνά από την Γερμανία με 3-2, σε ένα ματς με… τρελή εξέλιξη.

Στην 3η αγωνιστική, η Λειψία υποδέχεται την Λίβερπουλ. Πάλι μεγάλος αντίπαλος, πάλι δύσκολη αποστολή. Οι «κόκκινοι» προέρχονται από επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μέσα σε αυτές υπάρχουν και δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρεμιέρα με «διπλό» στο Μιλάνο, κόντρα στη Μίλαν και νίκη εντός έδρας, κόντρα στη Μπολόνια.

Σήμερα, θέλουν να τριτώσει το καλό και να συνεχίσουν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί τους. Θα τους στηρίξω σε απόδοση 1,83.

Μπενφίκα – Φέγενορντ προγνωστικά

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Μπενφίκα. Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι ασταμάτητη. Μετρά έξι σερί νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει… μόλις 21 γκολ!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι με 2-1 και διέσυρε την Ατλέτικο Μαδρίτης, με 4-0. Τώρα φιλοξενεί την Φέγενορντ και φυσικά μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί της.

Οι Ολλανδοί μετά την βαριά ήττα (0-4) από την Λεβερκούζεν, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, πήραν τα πάνω τους και στα επόμενα πέντε παιχνίδια, ο απολογισμός τους είναι πέρα για πέρα θετικός, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, στις νίκες υπάρχει το εντυπωσιακό 3-2 στην έδρα της Χιρόνα, για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπενφίκα – στα δικά μου μάτια – είναι καλύτερη και θα την τιμήσω, μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 Αταλάντα – Σέλτικ: 1 & over 2,5 (1,85)

22:00 Λειψία– Λίβερπουλ: 2 (1,83)

22:00 Μπενφίκα – Φέγενορντ: 1 & over 2,5 (2,05)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ