Τιτανομαχία στο Μονζουίκ

Τιτανομαχία στο Μονζουίκ

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Η χθεσινή στήλη ξεκίνησε περίφημα με το “δυνατό” της Μίλαν (1 & Over 2.5), αλλά στα βραδινά παιχνίδια του Champions League κάναμε τζακπότ για κλείσουμε στις -50 μονάδες.

Η Ντόρτμουντ τελικά τα έβαλε νωρίς (6 τελικές στο ημίχρονο), αλλά στο δεύτερο κατέρρευσε και χάθηκε το Over 11.5 στα σουτ της, ενώ στο Μπέρμιγχαμ η Μπολόνια ξόδεψε τις μεγάλες ευκαιρίες της (1.01 xGoals) για να χαθεί το G/G & Over 2.5. Τέλος, στο Τορίνο έπαιξε μόνο η Στουτγκάρδη και ο κουβάς στο ίδιο combo ήταν δίκαιος.

Μπαρσελόνα – Μπάγερν

Τιτανομαχία απόψε στο Μονζουίκ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους ίσως οι δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή την στιγμή. Η Μπαρσελόνα διέλυσε και την Σεβίγια (5-1) το Σάββατο για να κάνει το 9/10 στη La Liga με 33 γκολ. Αναγεννημένος ο Λεβαντόφσκι στα χέρια του Φλικ, αμφότεροι κόντρα στην ομάδα που έζησαν τις πιο ένδοξες στιγμές τους. Επιβλητικό το κλείσιμο της Μπάγερν απέναντι στην εξαιρετική Στουτγκάρδη, έκανε θρυλικό παιχνίδι ο Κέιν με χατ-τρικ κι άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες!

Αμφότερες έχουν ήττα στο φετινό ευρωπαϊκό τους βιογραφικό, οπότε το ματς έχει και αυξημένο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όσο τακτικό σκάκι κι αν παικτεί μεταξύ των δύο προπονητών, με τους σπουδαίους στράικερ που υπάρχουν εκατέρωθεν μοιάζει απίθανο να μην βρουν αμφότερες δίχτυα. Πιο αξιόπιστη η τριπλέτα των Καταλανών πίσω από τον στράικερ, παράγοντας και η έδρα. Κόντρα στη μεταξύ τους προϊστορία θα πάμε στο 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Μπρεστ – Λεβερκούζεν

Απροσδόκητη μάχη κορυφής στην Γκινγκάμπ και όχι στη φυσική έδρα της πρωτάρας Μπρεστ. Αμφότερες ξεκίνησαν την League Phase με 2/2 νίκες, με την Μπρεστ να εκμεταλλεύται τα βατά ματσαρίσματα απέναντι στους Αυστριακούς της διοργάνωσης και τη Λεβερκούζεν να κάνει τρομερό πέρασμα από το Ρότερνταμ (0-4), πριν λυγίσει τη Μίλαν στη BayArena.

Πλασματικό το ότι οι Γερμανοί κράτησαν ανέπαφη εστία στα δύο ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, αντιθέτως στην Bundesliga δεν έχουν clean sheet σε 7 αγωνιστικές. Θαρραλέα ομάδα η Μπρεστ, παίζει ανοιχτά, υπάρχουν οι συνθήκες να γίνει χορταστικό ματς. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι τρομακτική ως γηπεδούχος στο Champions League, έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που ηττήθηκε στο Etihad για τη διοργάνωση, αλλά η τωρινή της έκδοση έχει ανασταλτικές αρρυθμίες.

Δίχως τον Ρόδρι δέχεται σε κάθε παιχνίδι μεγάλες φάσεις στο transition και η Σπάρτα είναι πολύ επικίνδυνη σε αυτό το κομμάτι. Έχει αξία να ψάξουμε ένα γκολ για τους Τσέχους, η Σίτι το δέχθηκε στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της. Στο 2.95 το Goal/Goal & Over 2.5.

Αταλάντα – Σέλτικ

Η Σέλτικ διαλύθηκε πριν τρεις εβδομάδες στο Ντόρτμουντ (7-1) παραχωρώντας δύο πέναλτι στους Γερμανούς και την Παρασκευή “γκέλαρε” άσχημα με την Αμπερντίν (2-2 από 2-0).

Η Αταλάντα πέτυχε 3η διαδοχική νίκη στη Βενετία (0-2) το Σάββατο, ενώ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κέρδισε πέναλτι. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βόσνιος Πελίτο, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι και στα δύο τελευταία παιχνίδια του, ενώ στα 2/3 πιο πρόσφατα έβγαλε και κόκκινη από το τσεπάκι. Παράλληλα, η Σέλτικ αντίκρυσε τρεις αποβολές στα 4 τελευταία ταξίδια της για το Champions League. Θα πιεστεί η ευάλωτη άμυνα των Σκωτσέζων και θα ρισκάρουμε στο να καταλογιστεί πέναλτι & κόκκινη κάρτα στο ματς, σε απόδοση 11.00.

Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ

H Γιουνγκ Μπόις έχει δείξει ότι δεν ανήκει στο επίπεδο του Champions League με τις δύο πρώτες εμφανίσεις της στο 0-3 από την Άστον Βίλα και στο 5-0 από την Μπαρσελόνα.

Η Ίντερ μπορεί να κυριαρχήσει ακόμη και με εκτεταμένο rotation από τον Ιντζάγκι ενόψει Γιουβέντους. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ταρεμί, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα με δύο ασίστ κι εύστοχο πέναλτι. Θα τον εμπιστευτούμε τον έμπειρο Ιρανό, στο 2.40 το σκοράρισμά του.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Μπρεστ – Λεβερκούζεν  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

22:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.95)

22:00 | Μπαρσελόνα – Μπάγερν  ➡ 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 1.91)

Σκόρερ

22:00 | Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ  ➡ Ταρεμί να σκοράρει (απόδοση 2.40)

“Μπόμπα”

19:45 | Αταλάντα – Σέλτικ  ➡ Πέναλτι & κόκκινη κάρτα (απόδοση 11.00)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ