Η αδυναμία του Αμβούργου

Η αδυναμία του Αμβούργου

Η αδυναμία του Καλημέρα σας. Μπορεί η Τρέντο να μην έπιασε στους 85 πόντους, όπως περιμέναμε, καθώς στο τελευταίο δεκάλεπτο σημείωσε 17, αλλά με το 83-76 στο Τρεβίζο, επί της τοπικής ομάδας πήρε το ροζ φύλλο. Με αυτό το σκορ πήγαμε και εμείς στο ταμείο στο παμε στοιχημα για ακόμα μία ημέρα και μάλιστα με μία πολύ καλή απόδοση.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Θα μείνουμε στην Ιταλία, αλλά θα αλλάξουμε πόλη και θα πάμε στη Βενετία, όπως και διοργάνωση, καθώς αφήνουμε το Καμπιονάτο και μεταφερόμαστε στο EuroCup.

Βενέτσια – Αμβούργο Τάουερς Προγνωστικά

Τις έξι διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις είχε φτάσει η Βενέτσια, μετά τη συντριβή της με 105-83, την Πέμπτη, στη «Φοντέτα», για το EuroCup. Ωστόσο, την Κυριακή έβγαλε αντίδραση και σταμάτησε το αρνητικό της σερί με το εμφατικό 77-64 επί της Πιστόια, εκτός έδρας. Τα προβλήματα αρχίζουν και μειώνονται για τους γηπεδούχους και παρά τις απουσίες των Ξαβιέ Μάνφορντ και Τζόρνταν Παρκς έχουν τη δυνατότητα να παίξουν όπως θέλουν, ειδικά μετά την προσθήκη του Ρόντνι ΜακΓκρούντερ, που έκανε το ντεμπούτο του στο Καμπιονάτο.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά τους, οι Τάουερς είναι στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση για τη χαρά του παιχνιδιού. Μετρούν τέσσερις ήττες, όλες με διψήφιες διαφορές και τα προβλήματα στους φόργουορντ και τους «ψηλούς» δεν τους αφήνουν να προσδοκούν σε κάτι καλύτερο. Γενικότερα, το Αμβούργο παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο και συνήθως αυτό το πληρώνει κόντρα σε ανώτερες ομάδες.

Μία τέτοια είναι η Βενέτσια και για αυτό θα πάρουμε ένα ρίσκο. Θα πάμε με την εύκολη επικράτησή της, δηλαδή τον «άσο» στο -9,5 και θα τον συνδυάσουμε με το Over 165,5 πόντοι, ελπίζοντας ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα είναι πάρα πολύ άστοχοι. Αυτή η πρόταση βρίσκεται στο ελκυστικό 3,05 και θα μπει στο δελτίο μας.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ