To μιλανέζικο «πρέπει» και το limit up του Τίλεμανς

Άστοχα τα δύο χθεσινά πονταρίσματα, στο 1-0 χάθηκε το Χινάρι στο Νότιγχαμ, στο 0-1 χάθηκε το Goal/Goal στο Μπόντρουμ για να χάσει 40 μονάδες η στήλη.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Απόψε ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο Champions League, οπότε επιστρέφει και η συμμετοχή μας στην εκπομπή του Χρήστου Ραγκάτση στο Youtube του Betarades.gr.

Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ

Η Μίλαν δείχνει να βρίσκει ρυθμό στην εποχή Φονσέκα, τουλάχιστον στα εντός Σαν Σίρο παιχνίδια της άρεσε δημιουργικά, ήταν αρκετά παραγωγική και στο σαββατιάτικο 1-0 επί της Ουντινέζε μέχρι να μείνει με 10 παίκτες στο 29ο λεπτό.

Το έχει κάνει συνήθεια να μπαίνει ορμητικά ως γηπεδούχος και μετά τις δύο ήττες στην εκκίνηση της League Phase οφείλει να το πράξει ξανά απέναντι στους Βέλγους. Είναι μεγάλο το “πρέπει” των Μιλανέζων σήμερα και η Κλαμπ Μπριζ, παρά την ποιότητά της, είναι ομάδα στα μέτρα τους. Ξεκούραστοι οι Ερναντές, Λεάο καθώς δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο, η νεανική άμυνα των φιλοξενούμενων δύσκολα θ’ αντέξει. Επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Γιουβέντους – Στουτγκάρδη

“Γρανίτης” η άμυνα της Γιουβέντους στην Serie A, στις 8 πρώτες αναμετρήσεις έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ κι αυτό ήταν με πέναλτι. Στο Champions League όμως τα παιχνίδια της είναι συναρπαστικά. Με 3.96 xGoals η εντός έδρας πρεμιέρα με την PSV (3-1), με 4.57 xGoals η σπουδαία ανατροπή στη Λειψία (2-3). Πλέον πορεύεται δίχως τον μακράν καλύτερο αμυντικό της (Μπρέμερ).

Η Στουτγκάρδη έθελξε στο Μπερναμπέου, όπου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κι απέδειξε ότι δεν αλλάζει το επιθετικό στυλ παιχνιδιού της πουθενά. Το έκανε και το Σάββατο στο Μόναχο, όπου μετά από μία ανταγωνιστική ώρα ταπεινώθηκε με 4-0 από την Μπάγερν. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα 12 φετινά ματς που δεν σκόραρε. Σε συνέχεια της περασμένης σεζόν, το μοναδικό από τα 29 τελευταία. Προβλέπουμε ότι οι Γερμανοί θα συμπαρασύρουν τους “μπιανκονέρι” σε γρήγορο παιχνίδι, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.07.

Άστον Βίλα – Μπολόνια

Έτοιμη για το επίπεδο του Champions League αποδεικνύεται η Άστον Βίλα, τα πήγε περίφημα στα δύο πρώτα παιχνίδια, κυριαρχώντας της Γιουνγκ Μπόις (0-3) και παίζοντας πανέξυπνα την Μπάγερν (1-0).  Τα “νεκρά” διαστήματα στην απόδοσή της όμως είναι συχνό φαινόμενο από το ξεκίνημα της σεζόν, συνηθίζει να μπαίνει νωθρά στα ματς.

Δημιουργικά είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο η ομάδα του Έμερη, αλλά τα λάθη (απο)συγκέντρωσης δεν είναι σπάνια και η Μπολόνια έδειξε ικανή να απειλήσει στην πρόσφατη επίσκεψή της στο νησί. Ήταν αρκετά επικίνδυνη στο Άνφιλντ, με δύο δοκάρια μεταξύ άλλων ευκαιριών. Αξιόλογη επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.37.

Έξτρα ποντάρισμα από το Villa Park το να σημειώσει γκολ ή ασίστ ο Τίλεμανς σε απόδοση 2.75. Limit up κάνουν οι μετοχές του Βέλγου μέσου στη δεύτερη χρονιά του στο Μπέρμιγχαμ. Στα 27 του είναι πιο ώριμος από ποτέ κι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν. Είναι ο κορυφαίος της Άστον Βίλα, πάντα μετά το Μαρτίνες, σκόραρε και “σέρβιρε” στην Βέρνη, έχει ήδη τέσσερις ασίστ στην σεζόν, εκτελεί και στατικές φάσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ

Rematch του μαγιάτικου τελικού το παιχνίδι στη Μαδρίτη, η Ντόρτμουντ ψάχνει εκδίκηση για το χαμένο τρόπαιο και η Ρεάλ ψάχνει τον καλό της εαυτό ενόψει του κυριακάτικου Clasico. Ασύνδετη η ομάδα του Αντσελότι στην εποχή Μπαπέ, παίρνει αποτελέσματα σχεδόν αποκλειστικά χάρη στις στιγμές και την ατομική ποιότητα του ρόστερ. Ούτε ανασταλτικά έχει ισορροπία, όπως φάνηκε και το Σάββατο στο Βίγκο, όπου είχε “άγιο” για να επικρατήσει (1-2).

Ρέντα είχε και στη νίκη της πρεμιέρας με τους έτερους Γερμανούς του προγράμματός της, Η Στουτγκάρδη της έκανε 17 σουτ για 1.94 xGoals, ενώ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της έχει επιτρέψει 12+ τελικές προσπάθειες στον αντίπαλο. Στον τελικό του Γουέμπλεϊ η Ντόρτμουντ είχε 13 σουτ. Θα βρει στιγμές η BVB, αλλά δεν την εμπιστευόμαστε ότι θα τις αξιοποιήσει γι αυτό θα πάμε στο Ντόρτμουντ Over 11.5 σουτ σε απόδοση 2.27.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.12)

22:00 | Άστον Βίλα – Μπολόνια  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.37)

22:00 | Γιουβέντους – Στουτγκάρδη  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.07)

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ  ➡ Ντόρτμουντ Over 11.5 σουτ (απόδοση 2.27)

Παίκτες

22:00 | Άστον Βίλα – Μπολόνια  ➡ Τίλεμανς γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.75)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από