«Νορμάλ» τριάδα με απόδοση 5,8

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το πρόγραμμα της Τρίτης 22/10!

Κάτι παραπάνω από γεμάτο είναι το σημερινό κουπόνι. Φυσικά τα περισσότερα στοιχήματα θα μπουν στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρότερες κατηγορίας της Αγγλίας.

Και δεν είναι και λίγοι αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα ματς, περιμένοντας over και goal/goal. Η στήλη θα… προσπεράσει τις αγαπημένες αυτές κατηγορίες και θα ποντάρει μόνο στο σεντόνι.

Όσον αφορά τα χθεσινά, μόνο το Ασάνε – Ρανχάιμ εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Σκόραραν και οι δύο ομάδες και σημειώθηκαν τρία γκολ.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Μίλαν – Μπριζ προγνωστικά

Δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μίλαν. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκε τόσο από την Λίβερπουλ (εντός έδρας με 3-1), όσο και από την Λεβερκούζεν (εκτός με 1-0).

Η Μπριζ κέρδισε μέσα στην Αυστρία, την Στουρμ Γκρατς (1-0), ενώ στην πρεμιέρα της είχε ηττηθεί μέσα στο Βέλγιο από τη Ντόρτμουντ με 3-0.

Είναι αυτονόητο, ότι οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη, αλλά τον «άσσο» δεν το συναντάμε σε ικανοποιητικές – για τα γούστα της στήλης – αποδόσεις.

Θα ποντάρω στο goal/goal σε απόδοση 1,80. Εμπεριέχει ρίσκο η πρόταση, αλλά η Μπριζ έχει σκοράρει στα 12 από τα 14 φετινά της παιχνίδια και η Μίλαν δεν διαθέτει και αμυντική γραμμή φόβητρο…

Παρί  – Αϊντχόφεν προγνωστικά

Η επιλογή μου στο συγκεκριμένο ματς θα είναι να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα, έχει απόδοση 1,82. Θα την χαρακτηρίσω… τίμια.

Μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν μάθει να κερδίζουν. Η Παρί μετά από οκτώ ματς στο πρωτάθλημα, έχει απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε δύσκολα την Χιρόνα και ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με 2-0.

Η Αϊντχόφεν και φέτος πηγαίνει… τρένο στο πρωτάθλημα. Μετρά μόνο νίκες μετά από εννέα αγωνιστικές και προέρχεται από εκτός έδρας τρίποντο επί της Άλκμααρ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε στην Ιταλία από την Γιουβέντους με 3-1 και στην έδρα της, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Σπόρτινγκ, με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν στο 83΄.

Φαβορί είναι η Παρί, αλλά θα ποντάρω στο συνδυαστικό στοίχημα, γιατί έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε τελευταία της ματς και στα επτά από τα τελευταία οκτώ…

Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ προγνωστικά

Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά η Στουρμ Γκρατς και είναι πιθανό να τριτώσει το κακό. Υποδέχεται την Σπόρτινγκ, η οποία έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και στο… σεντόνι μετρά μία νίκη (2-0 επί της Λιλ) και μία ισοπαλία (εκτός έδρας με την Αϊντχόφεν).

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και μπορούν να περάσουν νικηφόρα από την Αυστρία. Η Στουρμ Γκρατς στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 1η θέση, θέλει να σπάσει το ρόδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει δύσκολη αποστολή. Θα αγοράσω το «διπλό» και θα περιμένω να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς. Η απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα είναι 1,78.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από