Γκολ στη Β’ Νορβηγίας

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το πρόγραμμα της Δευτέρας 21/10!

Για δεύτερη στη σειρά μέρα, χάθηκε το παρολί στο γκολ. Η στήλη δικαιώθηκε με την «τραγική άμυνα της Μονπελιέ» (αυτός ήταν ο τίτλος της στήλης), αφού η Μαρσέιγ κέρδισε μόνο με 5-0 (!) και πέρασε το συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Τι χάσαμε; Το goal/goal στο Ρόμα – Ίντερ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 1-0. Μετά το γκολ του Λαουάταρο Μαρτίνεζ στο 60’ η Ρόμα είχε τρεις καλές στιγμές για να ισοφαρίσει και να πληρωθούμε, αλλά δε μπόρεσε να τις εκμεταλλευθεί.

Το τριήμερο έκλεισε με 7/9 προγνωστικά και ένα ταμείο…

Σήμερα υπάρχει… ψωμάκι και θα περιμένουμε γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας και από αύριο ξεκινά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με αμέτρητα παιχνίδια.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Μιοντάλεν – Σόγκνταλ προγνωστικά

Τις δύο ομάδες, πριν από οκτώ αγωνιστικές, χώριζαν 15 βαθμοί. Τώρα, η διαφορά έχει μειωθεί στους πέντε, αφού η Σόγκνταλ μετρά οκτώ σερί ήττες! Έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα και πλέον κινδυνεύει, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Μιοντάλεν έχει τους ίδιους στόχους και αν εκμεταλλευθεί την έδρα της, θα πραγματοποιήσει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την σωτηρία και θα βρεθεί δύο ποντάκια, πίσω από την σημερινή της αντίπαλο.

Ο «άσος» έχει καλή απόδοση (2,25), αλλά και οι γηπεδούχοι δεν είναι ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,75. Άλλωστε, τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μιοντάλεν ήρθαν over 2,5 & goal/goal.

Μπρίνε – Ράουφος προγνωστικά

Παρά το γεγονός ότι μετρά δύο νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, η Μπρίνε παραμένει στην 2η θέση, έχοντας διαφορά έξι βαθμών από την 3η Μος. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι και υποδέχεται τη Ράουφος, η οποία παλεύει να μπει στα μπαράζ της ανόδου και θέλει να πάρει αποτέλεσμα στο σημερινό, δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Στα ματς των γηπεδούχων, αν μη τι άλλο μπαίνουν γκολ. Η Μπρίνε προέρχεται από τρία σερί over 2,5 και πέντε στα τελευταία επτά. Όπως και να το κάνουμε, αξίζει σε απόδοση 1,82 να περιμένουμε να μπουν στο σημερινό παιχνίδι, τουλάχιστον τρία γκολ.

Ασάνε – Ρανχάιμ προγνωστικά

Οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ της παραμονής βρίσκεται η Ασάνε. Συγκεκριμένα απέχει δύο βαθμούς και σήμερα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα της για να πάρει τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν διαφορά επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και με τέσσερα ματς να απομένουν, πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα για να μπλέξουν σε περιπέτειες.

Η Ασάνε μετρά πέντε over 2,5 στα έξι τελευταία της ματς και η Ρανχάιμ από τρία σερί goal/goal. Θα αγοράσω το συνδυαστικό over & goal/goalσε απόδοση 1,90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Μιοντάλεν – Σόγκνταλ: over 2,5 (1,75)

20:00 Μπρίνε – Ράουφος: over 2,5 (1,82)

20:00 Ασάνε – Ρανχάιμ: g/g & over 2,5 (1,90)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από