Φαβορί η Τρέντο

Φαβορί η Τρέντο

Αφήνουμε την Ελλάδα και τη Stoiximan GBL και μεταφερόμαστε στη γειτονική Ιταλία και το Καμπιονάτο.

Καλημέρα σας. Μας δικαίωσε απολύτως χθες ο Άρης, ο οποίος «κατάπιε» τον Προμηθέα, με το 86-75, στο «Αλεξάνδρειο», με τους Νόλι, ΝτεΤζούλιους, Τολιόπουλο και Ρόμπερτς να είναι διψήφιοι. Με αυτόν τον τρόπο, την αντίδραση που έβγαλαν, δηλαδή, οι Θεσσαλονικείς, πήγαμε για ακόμα μία ημέρα ταμείο στο παμε στοιχημα

Αφήνουμε την Ελλάδα και τη Stoiximan GBL και μεταφερόμαστε στη γειτονική Ιταλία και το Καμπιονάτο.

Τρεβίζο – Τρέντο Προγνωστικά

Από δύο σερί ήττες έρχεται η Τρεβίζο, μετά την επικράτηση της πρεμιέρας στη Βενετία επί της Βενέτσια με 78-75, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα του Φραντσέσκο Βιτούτσι στα αρνητικά του αποτελέσματα αντιμετώπισε κυρίως επιθετικά προβλήματα, όπως μαρτυρά και το έσχατο 88-64 από τη Ρέτζιο Εμίλια, το προηγούμενο Σάββατο, εκτός έδρας. Μάλιστα, για απόψε έχει ως αμφίβολους τον γκαρντ ΝτιΆντελο Χάρισον, τον φόργουορντ Οσβάλντας Ολισεβίτσιους και τον σέντερ Πάουλι Πάουλικαπ, με τους δύο πρώτους να είναι σημαντικά γρανάζια στη μηχανή της.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Τρέντο διατηρεί το απόλυτο έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή επιβλήθηκε της Βαρέζε με 106-100, εντός έδρας. Βέβαια, προβληματίζει με την εικόνα της στο EuroCup, απόρροια των δύο κολλητών αποτυχιών της, με έσχατη τη συντριβή με 110-70 από την Μπαχτσεσεχίρ, την Τετάρτη, στην Τουρκία, σε ένα ματς που παρουσίασε το χειρότερο φετινό της πρόσωπο.

Το ρόστερ της Τρεβίζο δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο και οι πιθανές απουσίες των Χάρισον και Ολισεβίτσιους είναι δυσαναπλήρωτες. Πάντως, ακόμα κι αν παίξουν, αμφότεροι αναμένεται να είναι ταλαιπωρημένοι και μακριά από το 100%. Με αυτά ως δεδομένα και με βάση την ποιότητα της Τρέντο, που μπορεί με ευκολία να πιάσει τους 85 πόντους, θα πάμε με το «διπλό», που είναι αποδεκτό, και θα το συνδυάσουμε με το να μην ξεπεράσουν οι γηπεδούχοι τους 79 πόντους. Αυτό προσφέρεται στο 2,75. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Τρεβίζο – Τρέντο: Τρέντο & Τρεβίζο Under 79,5 πόντοι (2,75)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ