Τραγική άμυνα η Μονπελιέ

Τραγική άμυνα η Μονπελιέ

Οι προτάσεις στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα από το πρόγραμμα της Κυριακής 20/10!

«Σαμπιονά και Γαλατά», ήταν ο χθεσινός τίτλος της στήλης και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα ματς τα είχαμε δει μια χαρά. Δυστυχώς, για ένα γκολ δεν πέρασε το παρολί με συνολική απόδοση 7,9, αφού η Γαλατά κέρδισε όπως θέλαμε, αλλά με 3-0 και δεν συνδυάστηκε και το over 3,5. Τα δύο ματς από το Σαμπιονά ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Στο Μπρεστ – Ρεν σκόραραν και οι δύο ομάδες και για πλάκα εμφανίστηκε το goal/goal & over 2,5 στο Παρί – Στρασβούργο.

Δεν είδαμε ρεπετισιόν στις επιτυχίες με το χθεσινό παρολί και πάμε στο σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.  Θα ποντάρουμε σε δύο ντέρμπι και θα εμπιστευθούμε με κάλυψη τη Μαρσέιγ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Ντέρμπι κορυφής, αφού ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 1η θέση και η ΑΕΚ στην 2η, μαζί με άλλες τρεις ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να προσπεράσουν τους Θεσσαλονικείς και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους.

Έχουν προβάδισμα, αλλά ο ΠΑΟΚ παίρνει πιο εύκολα αποτελέσματα εκτός έδρας, παρά στη Τούμπα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς που έδωσε, όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά ούτε πέτυχε γκολ!

Μακριά από το σπίτι του, είναι άλλη ιστορία. Θα ποντάρω στην ΑΕΚ, αλλά με κάλυψη. Θα αγοράσω σε απόδοση 1,70, το συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 για να πληρωθώ και στην ισοπαλία με γκολ. Κάτι που δεν το λες και απίθανο να συμβεί.

Ρόμα – Ίντερ Προγνωστικά

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν, η Ίντερ έβγαλε αντίδραση. Πέρασε νικηφόρα από το Ούντινε με 3-2 και ακολούθως εκμεταλλεύθηκε στην έδρα της στα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4-0) και την Τορίνο (3-2).

Με άλλα λόγια σημείωσε 10 γκολ, αλλά δέχθηκε και τέσσερα, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η Ρόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αφού από τα επτά παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο τα δύο! Χάνει δύσκολα (μόνο μία ήττα) και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, στο δύσκολο παιχνίδι με τους πρωταθλητές.

Βάσει των αποτελεσμάτων και της εικόνας των δύο ομάδων, εκτιμώ ότι είναι σφόδρα πιθανή η περίπτωση να σκοράρουν και οι γηπεδούχοι, αλλά και οι φιλοξενούμενοι. Για αυτό θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,70.

Μονπελιέ – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Θάλασσα τα έκανε η Μαρσέιγ στα δύο τελευταία της ματς και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για τον τίτλο. Θυμίζω ότι ηττήθηκε στο Στρασβούργο και έμεινε στο 1-1 με την Ανζέ.

Σήμερα αντιμετωπίζει τη Μονπελιέ – εκτός έδρας – και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά αμυντικά προβλήματα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά τους ματς. Στα επτά παιχνίδια του Σαμπιονά, έχουν μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα τους 21 φορές!

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και πρέπει να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Θα αγοράσω στην bet365 σε απόδοση 1,95 το over 2,5 σε συνδυασμό με το Χ2. Και βάζω διπλή ευκαιρία, γιατί με την Μαρσέιγ είναι όλα πιθανά…

20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 1Χ & over 1,5 (1,70)

21:45 Ρόμα – Ίντερ:  G/G (1,70)

21:45 Μονπελιέ – Μαρσέιγ: Χ2 & over 2,5 (1,95)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ