Εξοχικό το Ολίμπικο

Αντιθέτως χάθηκε το Goal/Goal στο Περιστέρι, το χινάρι στην Κρακοβία και το παρολί πήγε άπατο.

Θετική η επιστροφή στα γεμάτα Σαββατοκύριακα, στις +61 μονάδες ο χθεσινός απολογισμός. Χάρη στο διπλό της Σοσιεδάδ, το combo στο Craven Cottage, το γκολ της Μπρέντφορντ πριν το ημίχρονο στο Old Trafford και κυρίως χάρη στην “μπόμπα” της Μπόρνμουθ.

Αντιθέτως χάθηκε το Goal/Goal στο Περιστέρι, το χινάρι στην Κρακοβία και το παρολί πήγε άπατο.

Ρόμα – Ίντερ

Εσωστρέφεια επικρατεί στην Ρόμα, οι οπαδοί ακόμη γκρινιάζουν για την απομάκρυνση του Ντε Ρόσι από τον πάγκο, τα έχουν βάλει με τη διοίκηση για πολλά και το αγωνιστικό τμήμα δεν τσουλάει ακόμα με τον Γιούριτς. Ο Κροάτης τεχνικός έχει κάκιστη παράδοση απέναντι στην Ίντερ και είναι “πελάτης” του Ιντζάγκι με 10/14 ήττες.

Η πρωταθλήτρια Ίντερ συνήλθε μετά την άσχημη ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνο και πήγε στη διακοπή με 3/3 νίκες σκοράροντας 10 φορές! Σε καλή κατάσταση και οι στράικέρ της και οι πρωταγωνιστές της μεσαίας γραμμής. Έχει σαφώς μεγαλύτερη συνοχή, περισσότερη ένταση στα τρεξίματά της από τους Ρωμαίους και το Ολίμπικο το έχει κάνει “εξοχικό”. Εκεί μετράει 3 σερί διπλά επί της Ρόμα, με 9 γκολ ενεργητικό, 4 στο σύνολο, υπολογίζοντας και το 0-2 του περασμένου Δεκεμβρίου επί της Λάτσιο. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.22.

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι

Απογοητευτική η Γουλβς στο ξεκίνημα της σεζόν, ιδιαιτέρως ευάλωτη στα μετόπισθεν, με 21 γκολ παθητικό σε 7 ματς, αλλά επιθετικά έχει λύσεις, άλλωστε σκόραρε και στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Μπορεί να βρει στιγμές στο transition απέναντι σε μία Σίτι που είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνει ακόμη ισορροπία μετά την απώλεια του Ρόδρι. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ

Χορταστικά τα παιχνίδια της Βόλφσμπουργκ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με 3+ γκολ τα 5/6 της Bundesliga, ενώ μόνο στο Κίελο κράτησε το μηδέν με δόση ρέντας. Η Βέρντερ από την άλλη, παραδόξως είναι δίχως γκολ στα τρία πρώτα ματς της Βρέμης, αλλά στα τρία ταξίδια της σκόραρε 8 φορές. Ζευγάρι με προϊστορία γεμάτη γκολ, θα πάμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ντέρμπι δικεφάλων με διακύβευμα την κορυφή της Super League στην Opap Arena, αναμένεται παιχνίδι με υψηλή ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές κάρτες. Εκ των επικρατέστερων να “κιτρινιστούν” ο Ότο, ο οποίος θα έχει το ματσάρισμα με τον ιδιαιτέρως δραστήριο Κοϊτά. Ο Ισπανός μπακ είδε την κάρτα και στα δύο παιχνίδια της περασμένης σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ, στο 3.10 το να τριτώσουν οι κάρτες για τον Ότο.

Λίβερπουλ – Τσέλσι

Πιο συμπαγής και πιο ουσιαστική η φετινή έκδοση της Λίβερπουλ, αλλά το σημερινό είναι το πρώτο πραγματικά υψηλής δυσκολίας τεστ εντός των συνόρων για τον Σλοτ. Στην επιστροφή από την προηγούμενη διακοπή οι “κόκκινοι” ηττήθηκαν εντός έδρας και το ματσάρισμα με την Τσέλσι είναι αρκετά επικίνδυνο.

Ιδιαιτέρως απειλητικοί στις μεταβάσεις οι “μπλε”, ψάχνουν διαρκώς τις μπαλιές στον χώρο και αν οι εκτελεστές τους αποδειχθούν ψύχραιμοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Λίβερπουλ, έχει αξία το διπλό σε απόδοση 5.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ιταλία, Τουρκία & Ελλάδα, σε παρολί αξίας 6.01.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.73) στο Βενέτσια – Αταλάντα. Τα παίζει τα παιχνίδια της η Βενέτσια, δεν πάει να τα “κλέψει” γι αυτό και είναι ουραγός της Serie A. Έδειξε καλά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι στα τρία τελευταία ματς, μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο σκορ, απέναντι σε μία Αταλάντα που προσφέρει απλόχερα θέαμα με 7/9 over 2.5.

Δεύτερη επιλογή το διπλό (1.80) στο Σαμσουνσπόρ – Φενέρμπαχτσε. Εκπλήσσει ευχάριστα η Σαμσουνσπόρ, έχει συνοχή στο παιχνίδι της, αλλά στο πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν απέτυχε και η Φενέρμπαχτσε ταξιδεύει απόλυτα συγκεντρωμένη στον Πόντο για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα στην κούρσα τίτλου.

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.93) στο Άρης – Καλλιθέα. Ακμαίο το ηθικό στον Άρη μετά τους θριάμβους στα ντέρμπι με Ολυμπιακό & ΠΑΟΚ, πάει για το 4/4, για να πιάσει κορυφή και να περιμένει το αποτέλεσμα της Opap Arena. Δύσκολα θα περιορίσει τη δημιουργία των Θεσσαλονικέων η Καλλιθέα, η οποία παίζει ανοιχτά παντού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

18:30 | Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

21:45 | Ρόμα – Ίντερ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.22)

Παρολί

16:00 | Βενέτσια – Αταλάντα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.73)

19:00 | Σαμσουνσπόρ – Φενέρμπαχτσε  ➡ 2 (απόδοση 1.80)

20:00 | Άρης – Καλλιθέα  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.93)

Παίκτες

20:30 | ΑΕΚ – ΠΑΟΚ  ➡ Ότο κάρτα (απόδοση 3.10)

Σκόρερ

16:00 | Βενέτσια – Αταλάντα  ➡ Πάσαλιτς να σκοράρει (απόδοση 3.75)

“Μπόμπα”

18:30 | Λίβερπουλ – Τσέλσι  ➡ 2 (απόδοση 5.00)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από